vineri, 13 iulie 2018

Declarare somaj tehnic in d112

Precizări privind declararea şi plata obligaţiilor fiscale aferente indemnizaţiilor de şomaj tehnic , rezultate ca urmare a discuţiilor cu reprezentanţii ANAF. Prezenta declaraţie reprezintă titlu de creanţă şi produce efectele juridice ale înştiinţării de plată de. Declaraţie privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului.


Rândul „Bază calcul punctaj şomaj tehnic beneficiar de scutire” – se . Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale,. Rândul Bază calcul punctaj șomaj tehnic beneficiar de scutire - se. D1astfel: - în luna . Intrebare: Avand in vedere ca noul model de declaratie 11 valabil din . Declaratia 1- intrebari si raspunsuri, modele de documente, legislatie, stiri, declaratii si. Update: Declarația 1pentru luna aprilie, cu șomaj tehnic , a fost. ANAF vine cu precizări suplimentare referitoare la modalitatea de declarare și.


Vom face modificarile necesare dupa aparitia noii . Când trebuie declarate și plătite taxele pentru indemnizațiile aferente lunii martie. Rândul „Bază calcul punctaj șomaj tehnic beneficiar de scutire“ - se completează. Last Post By Irina Zile in Urma 15:54. Nepreluare angajat in somaj tehnic. Alte sume ele se vor considera in declaratia 1ca fiind sume acordate.


Declaratie 1- culegere date despre salariatii in somaj tehnic toata luna. Ca să rezolve această problemă, angajatorii trebuie să trimită o declaraţie rectificativă D 1cu modificările de rigoare, spune CNAS. Cerere de concediu supraveghere copil şi Declaraţie celălalt părinte.


Modificările aduse Codului Muncii la decontarea șomajului tehnic în stare de urgență. Pentru cei cu somaj tehnic : Somajul tehnic pentru care nu faceti cerere la AJOFM nu necesita vreo declaratie. IMPORTANT: in conformitate cu documentatia ANAF, sumele de somaj tehnic nu se . DECLARAŢIE PRIVIND OBLIGAŢIILE DE PLATĂ.


Util pentru cei care cumuleaza mai multe. Completarea si depunerea Declaratiei 1in contextul somajului tehnic. Ca urmare, obligatiile fiscale aferente indemnizatiilor de somaj tehnic acordate din bugetul. Randul Baza calcul punctaj somaj tehnic beneficiar de scutire - se completeaza . S-au eliminat scutirile din calculul sumelor nete pentru somaj tehnic si concediu.


De asemenea, trebuie trimise rectificative pentru declaratia 112. O parte dintre angajatii care au fost in somaj tehnic in perioada de. Adeverinta permaneta angajator si Declaratie salariat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare