vineri, 13 iulie 2018

Acte radiere auto iasi

Acte radiere auto iasi

Vrei sa faci radierea unui automobil ? De ce mergem la PRIMARIE? Solicitarea scoaterii de pe ROL-ul proprietarului a vehiculului ce urmeaza a fi radiat. Date de contact, informatii despre taxele si documentele necesare, cereri tip: aici. Acest site foloseste . Instituției Prefectului – Județul Iaşi funcționează la următoarea adresă:. Comunicatul privind operațiunea de radiere din circulație a unui vehicul uzat , . Radiere la dispunerea Serviciului Politiei Rutiere.


Acte radiere auto iasi

Accesați Ce acte se depun la Serviciul Rutier pentru radiere din circulatie? In ce situatii poate solicita proprietarul radierea unei masini ? Documente și formulare. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Site-ul Primariei Municipiului Iasi. Acte Auto Iasi , Iași. Contract vanzare-cumparare, fisa inmatriculare, fisa radiere , certificat de radiere , cereri tipizate, toate le gasesti.


RAR, traduceri acte automobile, depunere dosar Primarie. Inmatriculari si intermedieri auto in Iasi , radieri auto. In situatia in care autovehiculul nu se mai poate. Informaţie importantă!


Contact, program de lucru și acte necesare pentru Direcţia Înmatriculare a Vehiculelor a județului Iași. Actul de identitate;. Cartea de identitate a vehiculului 3. Cerere transfer – Descarca. Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare 4. Mulţi dintre ieşenii care sunt cu maşinile în Italia şi-au pus pe curier actele şi. De exemplu, la un autoturism cu numere de Iaşi şi asigurarea de . Vanzatorii de masini inmatriculate in Romania pot afla aici cum se face radierea unui autoturism si ce pasi presupune.


Acte radiere auto iasi

Procedura de radiere a . Nu se eliberează documente în urgență. Dosarele pentru înființare unități medicale și solicitările de radiere sau suspendare se primesc conform . Programul de lucru la eliberări permise și înmatriculări auto Iași va fi. Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi va fi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare