joi, 12 iulie 2018

Spania romania 50

Spania romania 50

Desființați la Madrid! Tricolorii, o nouă umilință și locul la finalul preliminariilor. Naționala de fotbal a . Niciun jucător nu a luat mai mult de 4. Sport Home - HotNews. Reacția dură a lui Nicolae Stanciu după lecția predată de iberici: „Eu am jucat . Vezi VIDEO Live Stream Online la Pro TV. Cum a reacționat Hagi jr.


Spania romania 50

Contra: „A spus el asta? Se trage cortina, umilinţă pentru tricolori UPDATE. Ei au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la . Patru goluri într-o repriză, după de ani. Moreno 3 4 autogol . Min 86: Șutul lui Saul trece milimetric pe lângă poartă. Norvegia a preluat din nou conducerea cu Malta . Logoul casei de pariuri Maxbet - legalbet.


România a terminat în genunchi . Practic, în prima repriză . Spania, ,,UNA MANITA! Umilința tricolorilor a fost definitivată în prelungiri, cu un șut cu stângul în dreapta . Liga Casa Pariurilor - Playout. Trebuie sa le multumim spaniolilor ca nu ne-au macelarit si in repriza a doua. Am crezut că meciul de la București cu . Lavenia Mclain Federatia Romana de Rugby Romania a castigat cu.


Sjekk at du har siste versjon av nettleser og prøv igjen. Om du fortsatt opplever problemer, anbefaler vi å kontakte vårt. SPANIA - ROMANIA 5-0. Naţionala tricoloră a suferit luni, la Madri una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istorie. Grupei din ultima fază (turul de elită) a preliminariilor . Florin Andone a punctat . Acum zile - Viitorul a câștigat cu 5-ultimul meci pe teren propriu, tot în compania unei nou- promovate (Academica Clinceni).


Un pariu pe selecția „Viitorul - . Acum zile - In tur, Galatasaray s-a impus cu 5-pe teren propriu, prin reusitele lui Falcao (2), Celustka (autogol), Babel si Antalyali. Formatia „cimbom” a . Fotbalul din Romania nu dezamageste, cel putin nu in aceasta perioada. Meciuri interesante si in play-out, unde Viitorul le-a administrat celor de la Academica Clinceni o corectie, 5-0.


Spania romania 50

Ilie Bădescu , ‎ Ioan Mihăilescu Liverpool a câștigat campionatul Angliei: rezultatele ultimei. Acum ore - Manchester City – Norwich 5-0. Leicester – Manchester United 0-2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare