marți, 18 septembrie 2018

Acte necesare oficiul starii civile

RECTIFICAREA ACTELOR DE STARE CIVILĂ , DOCUMENTE NECESARE. Actele de identitate ale viitorilor soți. Proces-verbal încheiat de către ofițerul stării civile şi un interpret, în cazul în . Odată cu declaraţia de căsătorie, viitorii soţi prezintă următoarele acte. Certificatul medical privind starea sănătăţii, valabil zile calendaristice de la. Pentru cetăţenii români – buletinul de identitate, cartea de identitate.


Acte necesare oficiul starii civile

Formularele se listează pe o singură foaie A faţă-verso, . Locul încheierii căsătoriei este sediul serviciului de stare civilă din localitatea competentă. ACTE NECESARE INTOCMIRII DOSARULUI. Dovada eliberata de misiunile diplomatice sau oficiile consulare acreditate in Romania, din. Taxa inregistrare:fara taxe. Ghidul încheierii căsătoriei civile.


Hotărârea Guvernului nr. Căsătoria se încheie la serviciul de stare civilă al primăriei unde unul din viitorii. Proceduri şi acte necesare înfăptuirii căsătoriei. Serviciul de stare civila la Primariei Sectorului 1 . Căsătoria nu se încheie dacă viitorii soţi nu declară că şi-au comunicat reciproc starea sănătăţii lor. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.


SERVICIUL STARE CIVILĂ. Depunerea actelor pentru căsătorie la sediul Compartimentului Stare Civilă. Acte necesare pentru încheierea căsătoriei.


Declaraţia de căsătorie se face personal de către viitorii soţi, în scris, la serviciul public. Pentru încheierea căsătoriei este necesar consimţămîntul reciproc, neviciat,. Codul familiei, Organul de stare civilă este obligat să verifice opunerile la . Programări on-line şi alte informaţii sunt afişate pe pagina de web: evp-arad. Dovadă eliberată ori autentificată de misiunile diplomatice sau oficiile consulare acreditate în.


NULLA OSTA AL MATRIMONIO sunt necesare. Depunerea declarațiilor de căsătorie precum și a documentelor prevăzute de lege pentru încheierea căsătoriei , se va face numai prin e-mail la adresa. România) ale ţărilor a căror . Starea civila - Primaria Municipiului Buzau - Program - Date de contact.


Cazuri pentru care este nevoie de apostilare sau supralegalizare a actelor de . Prin excepţie, căsătoria poate fi încheiată la serviciul public comunitar local de. Inregistrarea actelor încheiate în străinătate. Eliberarea adeverinţei privind starea civilă în vederea incheierii căsătoriei în străinătate.


Competenţa revine ofiţerului de stare civilă din cadrul serviciului public. Pentru minorii care nu au acte de identitate, precum şi pentru cei puşi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare