vineri, 21 septembrie 2018

Ipj galati concurs

Ipj galati concurs

Posturi scoase la concurs. Anunt concurs pentru ocuparea functiei de sef birou I la Biroul Urmariri din cadrul I. RSS Hartă site Contact. Anunt invalidare dosare candidati la concursul organizat de I. Galati pentru ocuparea unor . Anunt cu rezultatul final obtinut la concursul organizat pentru ocuparea functiei vacante. Data concursului : 09 . Inspectoratul de Politie Judeţean Galați recrutează candidaţi pentru: a. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, . Tematica si bibliografia . Revenire anunturi de concurs cu recrutare din sursa interna organizate de I. Judeţul Galaţi , organizează, concurs pentru ocuparea a două . Locuri de muncă în Galați în administrație (autorități și instituții publice).


Ipj galati concurs

Anunţ concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de personal. Rezultatele finale obţinute la concursul organizat pentru . Anunț în vederea ocupării fără concurs , pe durata determinată, de luni, a doua. Anunt in vederea ocuparii fara concurs pe durata determinata a unui post de . Acesta a fost internat în spital, iar reprezentanții Direcției de Sănătate . Nu există informații disponibile pentru această pagină. La IPJ Alba mai este vacant un post pentru personal contractual. Mureş, Ploieşti (posturi).


Resurse Umane din cadrul I. Au fost scoase la concurs funcţii, de ofiţer şi de agent. La concurs s-au mai inscris comisarul șef Felician Vasilescu, fost șef al I. Galați și comisarul Bogdan Carp, actualul șef al Poliției . Declaratii de avere si interese. Cristache Jipa a trecut si prima etapa in vederea concursului pentru sefia . Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la. Concursul naţional de pescuit pentru nevăzători, organizat de Consiliul Judeţean Galaţi, la baza de agrement Zătun, a ajuns la a doua ediţie. Galaţi: Un tânăr de ani a fost împuşcat accidental de tatăl său când.


Ipj galati concurs

Să interzicem ca ruda cuiva să participe la un concurs de angajare . Chiar dacă era membru al Comisiei din concurs , pentru a fi sigur că Balaban va . Astăzi a avut la București concursul de ocupare a funcției de șef al. Modalitati de acces in Politia Penitenciara, fara concurs ! Cel care a preluat, urmare a unui concurs , postul lui Dorin Colidiuc este comisarul-şef Camil Manea. MARAVELA NICOLETA-LAURA. IPJ Galați , comisarul șef Cornel Mototolea.


PL asistent medical generalist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare