luni, 3 septembrie 2018

Eliberare certificat de nastere sector 2

Eliberare certificat de nastere sector 2

Inspectoratul General pentru Imigrări, în original. PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. CĂSĂTORII Luni, Marţi, Miercuri: Primiri cereri - 8:- 16:30. Joi: Primiri cereri . Eliberarea acestora se face săptămânal, în ziua de joi, între orele 14.


Eliberare certificat de nastere sector 2

Directia Publica de Evidenta Persoanelor si Stare Civila Sector. Serviciul de Stare Civila Str. Etichete: inregistrare casatorie, inregistrare nastere , Sectorul , sediu . NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ DE ELIBERARE. Transcrierea certificatelor de stare civilă. Locuitorii sectorului îşi pot rezolva acum poblemele, precum actele pentru cărţi de identitate, într-un spaţiu foarte civilizat şi plăcut!


Biroul Evidență Persoane. Acestea sunt documente care au aceeași putere doveditoare ca și certificatele de stare civilă și se folosesc de către titulari și persoanele îndreptățite în fața . Pentru copilul născut mort se întocmeşte numai actul de naştere. Căsătoria între un cetăţean român şi un cetăţean străin (căsătorie mixtă). Adresa: Aleea Alexandru nr.


Eliberare certificat de nastere sector 2

ACTE NECESARE IN VEDEREA TRANSCRIERII UNUI CERTIFICAT DE NASTERE DIN STRAINATATE. Extras multilingv de naştere eliberat în baza Convenţiei . Bucureşti Telefon 021. Acte necesare transcrierii certificatului de naștere (în cazul în care se depun personal). PROCURĂ SPECIALĂ PENTRU TRANSCRIEREA SI ELIBERAREA CERTIFICATULUI DE DECES, dată. PRIMĂRIA SECTORULUI BUCUREȘTI.


După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre. Actele de nastere , de casatorie si de deces se intocmesc in registre de. In cazul in care certificatul de stare civila nu a fost eliberat la data . Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatului de deces de la. Pentru transcrierea certificatului de naştere al copilului minor, în cazul în care părinţii.


Eliberare certificat de nastere sector 2

Supralegalizarea documentului, vizat de autoritatea competentă a statului de. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Registrul de stare civilă se vizează pentru deschidere și închidere de către.


Sector care va întocmi actul de stare civilă și va elibera certificatul. CONSILIUL LOCAL SECTOR BUCUREŞTI. Pentru eliberarea actelor de identitate persoanelor retinute sau arestate care nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare