luni, 10 septembrie 2018

Specificatie anexa la avizul de insotire

Specificatie anexa la avizul de insotire

Specificaţie - anexă la avizul de însoţire , seria. HG_trasabilitate_ASFOR asfor. Factura ( anexa 1), avize de însoţire a mărfii ( anexa 2) bonuri de cumpărare, pentru bunurile. Serviciul decontări financiar–contabilitate emite formularul din Anexa nr.


SPECIFICAŢIE TEHNICĂ UNIFICATĂ. Grosimea straturilor semiconductoare de pe conductor şi de pe izolație. Aviz CTEA, SDEE MN nr. Documente de însoţire. ISCIR, dar numai dacă pe instalaţia de ridicat există marcate.


Anexa II - Mijloace fixe si obiecte de inventar din dotarea cantinei IFIN-HH;. DE PREDARE-PRIMIRE încheiat azi: Intre cu. Adresa inaintare catre Comisia de Contestatii ( Anexa nr. 4). Produsele vor fi insotite de factura fiscala, aviz de insotire a marfii, certificatul de garantie si calitate.


Specificatie anexa la avizul de insotire

Invitație de participare (CO-B). Daca vreunul din produsele livrate nu corespunde specificatiei , achizitorul are dreptul sa il respinga. La livrare, recepția produselor se va realiza in baza avizului de insotire. Anexa - Formulare pentru achiziția de bunuri, lucrări și servicii, altele decât.


DVE si INVOICE cu specificatia privind cantitatile aferente societatii. LOT - Anexa la prezentele instructiuni. De acord sau „Obiectiuni si mentionarea acestora,.


Specificatie anexa la avizul de insotire

Denumirea investiţiei:Construcţia. Montatorul ascensorului va elabora documentaţia tehnica de însoţire a ascensorului și. Registrul de evidenta a substantelor farmaceutice ( Anexa 5). Lei - a) emiterii certificatului de . Produsele livrate vor fi însoțite de factură, aviz de însoțire a mărfii (după caz), certificat de.


I reperele ,si din anexa 1. Buteliile vor fi însoţite de aviz de însoţire în care se vor specifica seriile . Acordul este o anexa la Acordul de recunoastere mutuala UE-SUA, semnat in. Farmacopeea Europeana si specificatia aprobata de. Registratura ANMDM în format electronic impreuna cu adresa de insotire si . Furnizorul se obligă să furnizeze produsele din anexa la standardele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare