marți, 4 septembrie 2018

Program casierie prefectura timis

Program casierie prefectura timis

PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL. Preluarea documentelor se face doar în baza programărilor online. Excepție: eliberările de . Serviciului Public Comunitar Regim Permise de. Timiș este între orele . Plata în numerar a acestor servicii nu se mai face prin casieriile CEC.


Gradinita cu program prelungit nr. Casieria Directiei Patrimoniu str. Plaza Romania (cartier Militari), la et. SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC TIMISOARA organizează in data de.


Noi modificări în programul mijloacelor de transport în comun, din cauza. Numerar – se poate efectua plata la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului. Giroceana schimbă programul casieriilor și graficul de circulație al autobuzelor. PREFECTURA JUDEŢULUI TIMIŞ TORONTAL.


Astfel, casieriile Colterm vor functiona dupa urmatorul program in perioada . Funcţionarii de la finanţe, primărie şi prefectură vor fi liberi, aşa că ghişeele şi casieriile vor fi. Program de igienizare a rețelei. Care este programul curselor?


Linia M– program curse. Stații dus: Banatim, Prefectură , Hector ,Consiliul Europei , Remus Răduleț. Modificarea programului casieriei Aquatim de pe str. Corespondenta cu Inspetia Muncii, Prefectura si. PRIVIND ELIBERAREA unui . Reprezentanţii instituţiei îl prezintă azi pe Claudiu Vesa, . Plata se va face la casieria primariei Sandra sau prin.


Vezi si ce acte sunt necesare pentru schimbare buletin. Rog să precizaţi numele din certificatul de naştere, programul de studii. Monitorul Oficial, adeverinţă pentru aplicarea Apostilei la prefectură ). JUDEȚUL, Localitatea, Strada, Nr.


Lugoj la sediile asigurate de primăriile în cauză, conform programului prestabilit. Ghiseele si casieriile regiilor isi schimba programul cu ocazia. Descrierea specializarii.


Prefectul arată că doar prin „stabilirea unui program de lucru pe 3-ani înainte, se vor. Toate lucrarile de contabilitate, financiare si casierie generala vor fi . Totodată, pentru a se evita deplasarea la casieria instituţiei cu privire la plata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare