vineri, 7 septembrie 2018

Formular contact anaf

Asigurări de sănătate − șomaj tehnic. CONTACT FORM icon asistenta. Formular de contact. Information regarding . Pentru acorduri de preţ în avans, soluţionarea disputelor privind dubla impunere aferentă preţurilor de transfer sub prevederile Convenţiei de arbitraj . Durată de completare: minute. Motivul colectării informației:.


Formular contact anaf

Declaraţii electronice. Doriți să obțineți informații generale, din domeniul fiscal, de la ANAF ? Sunați la Call – Center! Dacă întâmpinaţi probleme nu ezitaţi să ne contactaţi ! Adrese de contact în vederea obţinerii de către persoanele interesate a numerelor. Consiliului Executiv al Organizaţiei.


Totodată, informaţii în scris pot fi obţinute de contribuabilii înrolaţi în Spaţiul Privat Virtual prin intermediul formularului de contact disponibil în . Specialiștii ANAF pot fi contactați , pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor din domeniul fiscal, prin intermediul liniilor telefonice, . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . Ilie Petre Iulian - Joi 09. ANAF îi îndeamnă pe români să apeleze Call -Center-ul sau să completeze un formular de contact.


Formular contact anaf

Pentru orice sugestie sau propunere, nu ezitati sa ne contactati ! Chestionar pentru stabilirea. Biroul central asistență telefonică a contribuabililor – Call -center, . Programul de lucru cu publicul: Directia Fiscala - sediu principal, str. Date de contact Adresă: Calea Dumbrăvii, nr.


Agenţia Naţională de . Pentru informații despre impozitele pe proprietate, impozitele locale și impozitele pe succesiune și donații, contactați administrația fiscală . Pentru a depune o reclamaţie în format electronic vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE SESIZARE ONLINE - coordonatele de contact ale Comisariatelor . Certificat de atestare fiscală emis de ANAF ;. Copie act de identitate;. Concedii medicale - formular care se completeaza de catre angajator. Folosește formularul de mai jos pentru a afla răspunsul la întrebările frecvente sau contactează.


Completarea documentului de confirmare pentru ANAF. Program cu publicul Sediu Calea Șerban Vodă 43. Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs.


Programul Rabla electrocasnice: În cazul în care, la verificarea stării voucherului apare mesajul „voucher consumat”,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare