joi, 1 noiembrie 2018

Acte necesare schimbare buletin 18 ani constanta

Eliberarea primului act de identitate dupa ani. SPCLEP-uri din Judeţul Constanţa. Schimbarea denumirii sau a rangului localităţilor şi al străzilor, al numerotării. Daca solicitantul nu este proprietarul imobilului este necesară declaraţia scrisă a. Certificatele de naştere ale copiilor cu varsta mai mică de ani , dupa caz, original si copie.


Potrivit ultimelor date făcute publice de Primăria Constanța pe pagina de. Pentru depunerea documentelor sunt necesare actele de stare civilă. Acte necesare schimbare buletin , acte necesare buletin , acte necesare carte identitate. Siteul oficial al Primariei Orasului Murfatlar - Constanta - Romania.


Documente necesare pentru eliberarea unor acte. Actul de identitate se elibereaza pentru prima data la implinirea varstei de ani. Cu acesta se face dovada identitatii, a adresei de domiciliu si, dupa caz, . Rog să mi se elibereze actul de identitate pentru motivul: Declar pe propria răspundere că datele completate în prezenta cerere . In curand urmeaza sa imi expire cartea de identitate ( buletinul ) si.


Pentru schimbarea buletinului -aceiasi adresa- este necesar sa vina si sotia caci actul de . Cerere-pentru- eliberare-C. CRDS_Anexa 18_-29Download. SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PAŞAPOARTE CONSTANŢA. Dacă solicitantul nu este proprietarul imobilului, este necesară. ACTE SI CRITERII NECESARE INTOCMIRII DOSARULUI PENTRU UNITATI LOCATIVE.


Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanta. Pana vii, ne poti urmari pe. La același link aflați și care sunt sunt actele necesare pentru. Tagged in : buletin buletin constanta emitere buletin schimbare buletin.


INFORMAȚII – DOCUMENTE NECESARE. ELIBERĂRI ACTE DE IDENTITATE. Campanie de Informare initiata de Institutia Prefectului-judetul Constanta. Buletin sau carte de identitate pentru moştenitorii legali, până la gradul.


Procedura descrie actele necesare eliberarii cartii de identitate la implinirea varstei de. Primaria Municipiului Constanta , Județ CONSTANTA. Evidența Persoanelor primaria-navodari. Firaru Constanţa - referent.


Program audiențe DGEP Constanța.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare