miercuri, 21 noiembrie 2018

Se inchid granitele coronavirus

Germania și-a închis parțial granițele cu Danemarca, . Uniunea Europeană își închide granițele pentru cetățenii din afara spațiului european pentru de zile. Coronavirus : Ungaria menţine deocamdată restricţiile de călătorie pentru . Republica Moldova este pe listă. O mare problema in Elvetia e . Sfaturi de călătorie, informații privind măsurile sanitare la frontierele Schengen și asistența consulară pentru cetățenii aflați în străinătate.


Se inchid granitele coronavirus

Italia şi-a închis graniţele. Peste persoane au fost infectate cu coronavirus la nivel mondial, iar cel. Barcelona se închid fabricile unui important producător auto, iar în Statele. UPDATE 7:- Estonia îşi deschide, din iunie, frontierele pentru . LIVE: Știrile dimineții Românilor li se închid graniţele Europei.


Veste cutremurătoare despre pandemia de coronavirus. Un medic celebru rupe tăcerea! A spus adevărul despre explozia cazurilor. Situația reală din spitale. Decizia Guvernului care . Srbija este pina de diasporisti si totusi ei inchid granita.


Se inchid granitele coronavirus

Serbia si-a inchis granitele pentru calatorii care sosesc din tarile cele mai afectate de coronavirus. Interdictia temporara se aplica persoanelor . Francezilor li se cere să se izoleze la domiciliu, să-şi limiteze la maximum deplasările, iar frontierele Uniunii Europene se închid. State din intreaga lume au continuat sambata sa isi inchida granitele , sa restrictioneze calatoriile si evenimentele care reunesc un numar mare . Statul New York, epicentrul pandemiei de coronavirus în Statele.


Rusia își va închide granițele , Măsura se va aplica la toate . România își închide granițele pentru străini. Din cauza pericolului răspândirii infecției cu coronavirus , liderii. Ungaria, care și-au închis în mod unilateral granițele.


Austria, Elveția și Franța pe fondul pandemiei de coronavirus. Astăzi se vor închid ultimele granițe cu vecinii: Danemarca, Franța și Elveția - Polonia efectuează deja controale de cateva zile, Cehia a . Spania în schimb a decis să închidă frontierele terestre şi a instituit controale la granițe în încercarea „de a limita răspândirea coronavirusului”, a . State din întreaga lume îşi închid graniţele şi impun restricţii stricte de. Chinei, unde a apărut coronavirusul , în decembrie.


Grecia si-ar putea inchide complet granitele pentru turisti in cateva. COVID – ( coronavirus ). Serbia își închide granițele pentru cei care provin din zone de risc, . SUA închide graniţele pentru cetăţenii care vin din Europa, sunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare