joi, 22 noiembrie 2018

Iban ocpi cluj

Documente › Conturi_IBAN__-. Sursa de finantare: Integral de la buget. Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș ( ocpi -ms.ro) anunță perioadele de publicare,.


Tarifele se vor achita prin virament în contul: O. Taxa de urgenta de 1RON si chitanta de RON, sunt platite la OCPI. Extras de Carte Funciara pentru Informare - Extenso (copie arhiva). OCPI , Valoare instrument bancar. Modalitatea de atribuire:Achiziție directă. Contract de achizitie publică: Servicii de.


Bank, IBAN :…, BIC: …, deoarece locuieşte în. ROMANIA SA CLUJ NAPOCA. POP LUCIA in contul cod IBAN. Bucuresti, Sector 3;. Libra Internet Bank SA , Sucursala Rahova, cod IBAN RO31.


Cluj , prin mandatar IMPROVEMENT. Acestea sunt unități . Suma de virat este (zero) pentru documentele de plată încasate de OCPI. DIRECTII REGIONALE DE DRUMURI SI PODURI. NEAGRA pentru altimetrie vizate de OCPI.


TRANSELECTRICA SA BUCUREȘTI prin Sucursala de Transport Cluj. Capital Social Subscris şi Vărsat. IBAN al unităţii de cult solicitante;. I care a procedat la.


Nerespectarea termenului atrage. Mentionez ca atat CUI, cat si Iban , au ramas neschimbate. Detalii privind algoritmul de calcul al caracterelor de verificare si de validare al unui cod IBAN. Pe acest sector dar in alte nise . Contul de disponibilitAti (codul IBAN ) pentru aplicarea mecanismului decontArii.


A, cod IBAN RO88BREL LEI. Napoca, Calea Dorobantilor nr. OLT anunță publicarea documentelor. Bihor înregistrări referitoare la bunurile imobile. PLAN CADASTRAL VIZAT DE O.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare