miercuri, 28 noiembrie 2018

Angajam femeie de serviciu la bloc

Angajam femeie de serviciu la bloc

Fima de curatenie angajeaza femeie de servici. Prograflexibil, in functie de necesitate zona de lucru: curătenie la scari de bloc locații: arad . Firma specializata in curatenie , angajeaza femeie de serviciu pentru curatenie i. Găsește anunțuri cu angajam femeie servici în subcategoria Muncă în România. Vinzi, cumperi, ne întâlnim la jumate! Bucuresti , iul, 11:01.


Angajam femeie de serviciu la bloc

LOCURI DE MUNCA › BUCURESTI bucuresti. Oferte ANGAJEZ FEMEIE DE SERVICIU SCARI DE BLOC BUCURESTI - Vanzari , Cumparari, Servicii ANGAJEZ FEMEIE DE SERVICIU SCARI DE BLOC. Personal curatenie blocuri fete si baieti. Curățenie scara si ghena.


Femeie serviciu scări de bloc. Asociatia de proprietari CT, bloc 4 cartier Micro angajeaza femeie de serviciu incepand cu data de 01. Angajăm femeie de serviciu.


Angajam femeie de serviciu la bloc

Persoanele interesate sunt rugate sa . Rezultat de cautare pentru femeie de serviciu ploiesti de locuri de munca în România. Testemitanu Grafic: luni- sambata, de la 08. Cerinte: responsabila . I-am intocmit femeii de serviciu contract de munca cu salariul minim pe economie. Toate locurile de muncă.


Adăugat pe Feb la ora 15:de Morar E. Curatenie Lupulescu Robert. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 49. Sc Decomar Logistic angajeaza operatori producție în Lugoj. VIADA Barlad angajeaza manager stocuri, operator vanzari magazin online, operatori. Barla strada Stroe Belloescu, numarul bloc M1- scara B, apartament 2 parter, judetul Vaslui,.


Restaurant Kristal angajeaza femeie de serviciu. Timisoara angajeaza femeie de serviciu , program full time. Casa Ilinca din Săcele angajeză femeie. Păi, aici nu putem angaja persoane de teapa dumitale, zise el. Nicole de la școală, Val zări un afiș în vitrina unui bloc de birouri din suburbia vecină, Rozelle, care spunea că au nevoie de femeie de serviciu.


Văd mai jos două femei , una reflecția celeilalte, stând la o masă veche,. După o vreme, omul de serviciu a observat că unul dintre lifturi era blocat. De exemplu, se caută ajutori de bucătari, femei de serviciu , lucrători comerciali, zidari, curieri,. Are de ani, este căsătorit şi are un copil. Categoriile de anunturi din Locuri de munca Alba Iulia: Agenti - consultanti.


O tânără care locuia într -un bloc din . Fabrica de ulei germania locuri-de-munca - Iaşi, Județul Iași Se fac angajari de. E nevoie de personal fara probleme de sanatate (atat femei cat si barbati). Lioton gel poate fi folosit atat acasa, cat si la serviciu , sau de cate ori va simtiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare