vineri, 23 noiembrie 2018

Program examen auto iasi 2020

Program examen auto iasi 2020

Instituției Prefectului – Județul Iaşi funcționează la următoarea adresă:. Comunicatul privind reluarea activității la sala de examen și modificarea. Activitățile de examinare suspendate prin Ordinul Prefectului nr.


Program examen auto iasi 2020

Incepând cu data de 17. Program de lucru și informații de contact Iasi. INFORMARE - în atenția industriei auto. Având în vedere Normele europene referitoare la reducerea poluării mediului înconjurător venim în sprijinul industriei.


Află ce documente sunt necesare pentru eliberarea de permise și înmatriculări auto. Cand mai exact se deschide programul de functionare la sala. Când se reia examinarea pentru obținerea permisului auto.


Program examen auto iasi 2020

Seful Serviciului de Permise Auto Iasi a ramas fara permis, dupa ce a fost . Learning to drive a car. Editare web: Liviu Cojan. De-abia la sfârșitul lunii octombrie, Direcția de Pemise Auto va avea. Acum, timpul de așteptare este și de trei luni între examenul scris și traseu.


Am terminat orele la cat timp ma programează la sala în Iași ? Buna ziua am loat proba teoretica pe 14. Ce se întâmplă dacă vrei să dai examen pentru permis auto sau să-ți înmatriculezi mașina. De asemenea, DRPCIV spune că va prelungi programul , pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerării la ghişee şi. Programul sesiunilor de examinare teoretica din data de 25.


EXAMENUL AUTO , mai complicat! Proba la traseu pentru obținerea permisului auto s-ar putea modifica. Cei care fac școala de șoferi și vor să ia carnetul vor fi evaluați în mod diferit la proba . Proba practică pentru examenul auto se va susține, din nou, începând de luna. Sursa: DRPCIV - DIRECŢIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR. HotNewsRomania Examen permis auto iasi - Iasi.


Reactia examinatorului - 07. Condamnat: a vrut sa dea mita politistului la examenul de permis auto. Actualitate Business Sport Life Show pe Ziare. Completand chestionarele auto DRPCIV va ajuta sa luati examenul din prima.


Program examen auto iasi 2020

Va puteti programa pentru sustinerea examenului DRPCIV pentru . Programarea se face online accesand acest link : Programare permis auto. Ia din prima examenul auto categoria B! Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa accesezi pagina noastra cu . Registrul Auto Român (R.A.R) este organismul tehnic de specialitate desemnat de.


ITP și a conducătorilor de ateliere auto au fost suspendate pentru o perioadă de luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare