luni, 19 noiembrie 2018

Stiri rusia sputnik

Stiri rusia sputnik

Ultimele știri din Rusia. Gama unică a celor mai noi vehicule blindate ale Armatei Ruse a fost completat de “Strela”, capabilă să dezvolte o viteză de neconceput pentru mașinile . Miercuri, pe site-ul Casei Albe a fost emis un comunicat al secretarului de . Baza aeriană a SUA Ramstein. Industria militară rusă. Operativ şi veridic despre evenimentele din şi din lume.


Stiri rusia sputnik

Citeste stiri din Rusia si despre Vladimir Putin. Ati vazut pe undeva in presa ceva stiri despre. Cel mai titrat laborator de gândire al Rusiei : Clubul Valdai – un Sputnik pentru intelectuali 15. Raport intern: cum încearcă Moscova să . De fapt, știrea la care face referire Legislativul moldovenesc a fost scrisă chiar la Chișinău.


Sputnik Moldova, agenție rusă de progaganda, tolerată de . Russia Today și Sputnik , finanțate de Kremlin - organe de influență și. Sputnik is a major new media brand with multimedia centers in dozens of countries. Entitate media controlată de stat în Rusia. Acum ore - Rusia intenţionează să fie prima în lume care aprobă un vaccin Covid-1 în mai. Covid-1 aflat abia în a doua fază de testare: „Este un moment Sputnik ”. Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi . Acum ore - „Este un moment Sputnik ”, a declarat Kirill Dmitriev, șeful fondului suveran al Rusiei , care finanțează cercetarea privind vaccinurile rusești, . Agentia rusa Sputnik : Posibile scurgeri radioactive la o centrala nucleara din Ucraina.


Stiri rusia sputnik

It was established by the Russian government-owned . Rusia a trimis în Italia şi 1de virologi militari și epidemiologi, împreună cu opt echipe medicale, potrivit agenţiilor de ştiri rusești. Ce-i drept, publicația asta a evitat de multe ori să vorbească despre știrile false. Rusia în Republica Moldova sau pe teritoriul ucrainean, ci despre globalism, . Rusia Today şi Sputnik au fost agenţi de influenţă care, în mai multe rânduri, au răspândit ştiri false despre . Articolul a fost publicat în limba rusă de Sputnik Letonia cu titlul „Coronavirus, inventat în Letonia? Ce pedepse se aplica celor ce raspandesc stiri false in perioada asta ? Sau le aplicam numai atunci cand deranjeaza guvernantii sau creaza . Autoritățile de la Riga au suspendat pagina de Internet a agenției de știri ruse Sputnik , fidelă Kremlinului, pe care au numit-o „instrument de . Un pachet suspect a fost descoperit în apropiere de sediul din Paris al agenţiei ruse de ştiri Sputnik , pro-Kremlin, au anunţat jurnaliştii.


UE vrea să contracareze știrile false construite de Rusia prin East. Toate pot fi asociate foarte uşor cu RT, Sputnik şi alte media legate de statul rus, a spus un responsabil, menţionând că nu sunt roboţi, sunt . Portalul de știri aparține grupului media rus Sputnik News, controlat. Chiar și în aceste condiții, propaganda rusă și-a continuat campania de fake. Stiri de la parteneri Accent-TV. Unele publicații reiau știri vechi, irelevante pentru evenimentele curente.


Stiri rusia sputnik

Site-ul agenției oficiale ruse de presă Sputnik a fost blocat în Turcia, a declarat. Radio Sputnik a început să emită în Washington D. Site-ul de știri Sputnik , sponsorizat de Kremlin, a fost recunoscut ca fiind unul dintre canalele primare de influență rusă în spațiul media din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare