joi, 7 februarie 2019

Anaf certificat digital

Anaf certificat digital

Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP- ANAF cu adrese de e-mail de acest tip să nu se poată autentifica în portal și nici să nu . Acest certificat digital este denumit în continuare certificat calificat. Descărcaţi documentul de confirmare de pe portalul ANAF. Obţineţi un certificat calificat de semnătură electronică conform Legii.


ANAF (modulul Declaraţii electronice, opţiunea Înregistrare certificate calificate). Certificatul nu a fost prezentat. Aceste instructiuni descriu etapele necesare pentru a va putea inregistra cu succes certificatul digital la portalul ANAF. Obs: - Daca nu ati obtinut inca certificatul . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF.


Pentru a putea depune on-line. Remarca: dupa minute de inactivitate, sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Va rugam sa va autentificati utilizand certificatul digital. Procedura de inscriere a certificatului digital calificat in sistemul ANAF. Contribuabilii, persoane fizice sau juridice, care dețin certificat digital calificat pot solicita înregistrarea ca utilizator SPV - a informat ANAF , . Completarea documentului de confirmare pentru ANAF.


Dupa ce ati instalat certificatul si ati verificat daca este instalat corect, trebuie sa completati documentul . Ele trebuie reinnoite inainte de trecerea acestei perioade, iar noile certificate digitale trebuie inregistrate la randul lor pe portalul ANAF. De la începutul lunii, site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală ( ANAF ) le face probleme contribuabililor și contabililor. Semnatura electronica prin utilizarea certificatului digital va asigura dreptul de a. Sistemul Electronic de . Potrivit acestora, persoanele fizice care nu deţin un certificat digital calificat pot solicita înregistrarea şi pe bază de nume de utilizator şi parolă. Persoanele fizice care nu deţin un certificat digital calificat pot solicita înregistrarea şi pe bază de nume de utilizator şi parolă. Citește continuarea pe . Persoanele fizice, care nu deţin un certificat digital calificat, pot solicita înregistrarea şi pe bazã de nume de utilizator şi parolã.


Totodată, atât persoanele fizice, cât și entitățile juridice care dețin certificat digital calificat pot solicita înregistrarea ca utilizator SPV. ANAF informează că depunerea declaraţiilor fiscale se poate face fie online,. Ai nevoie de un certificat digital pentru semnatura electronica?


Anaf certificat digital

Deja am certificat digital calificat, înregistrat la ANAF. Pot accesa SPV al persoanelor fizice? SPV poate fi accesat doar cu credenţiale . Pe baza lui si a unei aplicatii specializate este creata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare