marți, 12 februarie 2019

Servici usor sau serviciu usor

Servici usor sau serviciu usor

Cum spunem corect: servici sau serviciu. Pentru a înţelege şi mai uşor , folosim „decât” numai în cazurile în care propozitia începe cu nu. Forma corectă este serviciu și nicidecum servici. De fapt, în dicționarul explicativ al limbii române, substantivul „ servici ” nici măcar nu există.


Așa cum putem spune (și ni se pare firesc!), de exemplu, serviciu de curierat, serviciu de ambulanță, tot la fel de ușor putem folosi această . Cum este corect: servici usor sau serviciu. Afla mai multe despre acest subiect. Toate intrebarile isi au raspunsurile pe Cum se scrie? Da, înțelegem și noi graba aceasta, dar când mergi la , . Un cuvânt cu atâtea înțelesuri și cu tot atât de multe întrebări legate de forma corectă. Forma atestată de DEX este serviciu și nu servici.


Așadar, iată cum definește DEX-ul cuvântul serviciu : SERVÍCIU , servicii, s. Așadar, corect este „ serviciu ”, nu „ servici ”, așa cum, din păcate, auzim din ce în ce mai des . Forma servici , destul de răspândită, este incorectă. Corect este serviciu şi nu servici. La fel sa spui si cand faci referire la doamna de serviciu, etc. Servici usor sau serviciu usor ? Este o confuzie des intalnita.


Servici usor sau serviciu usor

Eu ma duc la servici ! Aceasta expresie nu este corecta din punct de vedere gramatical. Salutari - Felicitari - Ele. Somnic usor Am vrut sa-ti trimit o scrisoare dar porumbeii nu au venit, postasul doarme, asa ca apelez la net sa-ti urez noapte buna si somn usor. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru la serviciu , cu exemple: la serviciu și, duc la serviciu , merg la serviciu , la un serviciu , . Angajam femeie de serviciu.


Vei gasi usor pe OLX. De peste cinci ani este femeie de serviciu în cadrul unei companii. Caut Femeie de serviciu sa lucreaza part time in casa camere situata in Vladiceasca, Judetul Ilfov,. Doamna curatenie si usor gatit, apt camere Obor. Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime.


Servici usor sau serviciu usor

Campanie call-to-action prin care s-a activat serviciul de consiliere pe e-mailul: . Sunetul este valabil pentru toate frazele engleze de pe această pagină — pur şi simplu fă click pe orice frază pentru a-l auzi. Te cutremuri pur și simplu. Incendiul din Australia ce a ucis sute de milioane de animale. Animale omorâte prin ignoranța și disprețul nostru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare