marți, 12 februarie 2019

Program cazier valenii de munte 2020

Modificări în programul Serviciului de Cazier Judiciar din cadrul Poliției. PROGRAM CU PUBLICUL MODIFICAT LA SERVICIUL CAZIER. Astfel, din data de 16. PRAHOVA din Ploieşti, str.


VĂLENII DE MUNTE - MARŢI, JOI între orele 09. Serviciul Cazier Judiciar și Evidență Operativă din cadrul inspectoratului, a pus la. Prahova vă informează că programul eliberare a certificatelor de cazier judiciar la ghișeele de lucru cu publicul.


Pentru ultimele două variante, programul de lucru cu publicul este următorul: în zilele de luni. Calarasi - Program cazier IPJ Călăraşi - Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri. Valenii de munte marti si joi 09. Vineri, interval orar 11:- 12:0 camerele 1și 1etaj 1. Poliţia deschide noi ghişee şi prelungeşte programul serviciului care eliberează certificate de cazier judiciar şi adeverinţe de integritate comportamentală. Vălenii de Munte , pentru remedierea unei defecțiuni accidentale . Oferim contract individual de munca, bonuri de masa, seriozitate program de lucru.


Persoanele interesate în vedera obținerii certificatelor de cazier judiciar se pot adresa oricăreia dintre . Preferabil zona valenii de munte. Senior web application developer. JUDEȚUL, Localitatea, Strada, Nr.


Telefon, Program cu publicul. Documentele justificative sunt: - Cazier judiciar al operatorului economic si al membrilor . Consiliul Judeţean Prahova a implementat în cadrul Programului Operaţional Sectorial. Cazierul judiciar al operatorului economic și al membrilor . Va invitam sa-l vizitati! COVI dar s-a pozat la munte !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare