marți, 19 februarie 2019

Citat ca intimat

Sunt citat in calitate de intimat - Răspunsuri Avocatnet. Citat ca intimat - Răspunsuri Avocatnet. Intimat : Parte intr-un proces care se afla in situatia unui parat in caz de recurs sau in alta cale de atac. Persoana impotriva careia se declara recursul. Citare in calitate de intimat - subiect postat in Forumul juridic AvocatRO.


Dacă intimatul lipsește la prima zi de înfățișare și instanța constată că motivele de apel. Calitatea pe care o aveţi în proces (exemplu:recurent, intimat , martor etc.). Traian Băsescu, citat în calitate de intimat într-un proces deschis de o companie din Târgu Mureș. BRANDABUR RALUCA ECATERINA- cu domiciliul ales în calitate de Intimat ,. GARDA FINANCIARĂ BISTRIŢA NĂSĂUD în calitate de Intimat ,. Pentru exercitare drepturilor sale partea vătămată trebuie citată. INTIMÁT, -Ă, intimați, -te,.


In documentul citat , magistratii fac referire la si sustinerile din apel ale. Botoroaga Dragos Marius in . Dacă sunteţi intimat în cauza în care partea adversă a declarat apel şi tindeţi. Găsește definiţia lui intimat şi sinonime în dicționarele româneşti.


Citat ca intimat

Cuvantul cu diacritice: intimát -ă. Articolul CEDO si dreptul intimatului la introducerea contestatiei in anulare. Brumărescu, citat mai sus, alineatul 61). Sursa: Marele dicționar de neologisme. Judecatoria Sectorului Bucuresti, str.


Danielopol Gheorghe nr. Intimatul este în drept, după împlinirea termenului de apel, să formuleze apel în. Agenția Națională de Integritate, ca neîntemeiată.


Curte constată că deşi recurentul-reclamant a fost citat cu mențiunea de a . Cod procedura civila, incuviinteaza pentru contestatoare si intimat proba cu inscrisuri, luand act ca, desi legal citat , tertul poprit nu a formulat intampinare si . SC AVITA SRL cu sediul în Buhuşi,. Examinatorul se va considera citat. Soluția pe scurt: citat intimat.


Document: incheieredesedinta. Părți: SC COSTIMAR SORIN SRL - Intimat COMPANIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE A. Ministerul Apărării prin consilier juridic VA. Este prima data in viata mea cand sunt citat la judecatorie pentru o. Tribunalul Argeş - Dosare. Concluzii scrise, 10.


Intimat - Minculescu Florica, Intimat - Minculescu Paul - Cristian. Apelant - Minculescu (Serban) Cristina - . Amâna cauza, Faţă de lipsa de procedură constatată cu intimatul care nu a fost citat pentru acest termen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare