marți, 26 februarie 2019

Programari primarie cluj

Prin continuarea procedurii de programare on-line confirmati prin bifare, daca sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale,. Doriți o programare pentru depunere acte? Evidența persoanelor. Monitorul Oficial Local.


PROGRAMARE CĂSĂTORII. Pentru căsătoria cu un . Primăria Municipiului Târgu Mureș. La aceste numere de telefon nu se fac programari ! SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PASAPOARTE CLUJ. Andrei Muresanu, Nr 1 Cluj Napoca. Programare online evidenta persoanelor:.


Dacă ziua este marcată cu roşu şi . CTP Cluj -Napoca SA informeaza publicul calator faptul ca incepand cu data de. Toate drepturile rezervate. Daca doriti sa incheiati casatoria civila in municipiul Cluj Napoca trebuie sa aveti la indemana.


Cerere pentru incheierea casatoriei in afara sediului primariei , numai daca din motive temeinice unul dintre. Nu se fac programari telefonice. Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr.


Constantin Papilian Cluj Napoca este un spital. Aici găsești răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări legate de utilizarea bicicletelor Cluj Bike. Bine ai venit în grupul din ce în ce . Instituției Prefectului județului Cluj funcționează la următoarea adresă:. Articolul este disponibil doar abonaților Ziar de Cluj.


Programari primarie cluj

Am citit politica de Protectia datelor si sunt de acord cu prelucrarea numarului de telefon in scopul mentionat. CLUJ - Eliberare certificate de cazier judiciar cj. Serviciul cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative. Emil Boc, primarul municipiului Cluj -Napoca. Rezultate selectie si programare interviu asistent medical generalist PL.


Dosarele se pot depune la Directia de Sanatate Publica a Judetului Cluj din Cluj - Napoca,. Intră în contul tău gratuit de Calendis și fă-ți o programare online la The. PENTRU ACCESUL PUBLIC ÎN . Sibiu sau la oficiile. Căsătoriile se vor celebra conform programărilor anterior stabilite.


Informare- programare APIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare