joi, 1 iunie 2017

Casatorii brasov

Casatorii brasov

Acum zile - CONSILIUL LOCAL BRAŞOV. Primaria Brasov - Stare civila, Casatorii , Nasteri, Arhiva. PRIMARIA BRASOV , PAGINA FACEBOOK, INAPOI, Taxe si Impozite . Incepand cu data de mai, odata cu instituirea starii de alerta la nivel national si in urma unei analize avute cu fiecare. Publicatii casatorie 31.


Serviciul Stare Civilă are următoarele atribuţii: îndrumă şi controlează conform Metodologiei pentru aplicarea unitară a dispoziţiilor în materie de stare civilă, . PROGRAMARE CĂSĂTORII. Programarea căsătoriei. Casatoria se poate încheia după zile de la data depunerii declaratiei de casatorie. ACTE NECESARE LA OFICIUL DE STARE CIVILA BRASOV. Ola Adrian si Marin Maria-Adriana.


Nitu Florin Si Dragu Oana. Data anunt casatorie. Comuna Cristian, Jud. Etichete articol: Brașov. Pentru casatoria cu un cetatean strain, sau intre cetateni straini, va rugam sa va adresati.


See All Rows On Www. Conform reprezentanților Primăriei Brașov , de la începutul anului și până în mai, au fost oficiate 2căsătorii. Cu 1mai puține decât în . Vei gasi usor pe OLX.


Anunturi gratuite in Brasov. BIROU CĂSĂTORII Luni: 08. Ismailaj Besmir, ani, domiciliat în Durrës, Republica Albania şi Foghel Lavinia-Roxana, ani, domiciliată în mun.


Ceea ce te poate face să presupui că eventualele căsătorii care au urmat. Nici la Biroul de Căsătorii nu se mai înghesuie cuplurile ca altădată. Potrivit datelor publice de pe site-ul Primăriei Brașov , astăzi sunt . Transcrieri certificate de casatorie. PUBLICATII CASATORII.


Declaratia de casatorie a d-lui Lixandru Doru – Adrian si a d-rei Olteanu. NOTA pentru Biroul CĂSĂTORII. Pentru programarea oficierii căsătoriei în ziua de duminică 10.


TRANSCRIEREA în registrele de stare civilă din România a faptelor şi actelor de stare civilă petrecute în străinătate. Actele de stare civilă ale cetăţenilor români, . Braşov , comuna Şercaia face .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare