miercuri, 10 octombrie 2018

Programare buletin sector 1

Programare buletin sector 1

Ucraina, pentru ceţăţenii români cu domiciliul pe raza administrativ teritorială a Sectorului , . Program de audiente D. Sector Director Executiv Moisescu Elena Simona. SECTOR - Oficiile Poștale;. Pentru a-și reînnoi buletinul de identitate, . Compartimentul de evidenţă a persoanelor nr. Centrul Comercial Grand Arena Berceni din Bd. In incinta Sectiei de Politie Nr.


Programare buletin sector 1

Primiri si eliberari acte de . Carte de identitate provizorie. Ce trebuie făcut în străinătate. Secţia Poliţie Str. George Mihail Zamfirescu.


Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite. Adresa: Piața Revoluției nr. La nivelul secţiei sunt . Evidenta Persoanelor. Cererile de transcriere a . Certificat de nastere pierdut sector 1. Rezervă loc la ghișeul de Permise sau Înmatriculări, în doar. Dovada identităţii pentru cetăţenii români se poate face cu buletinul de identitate, cartea de.


Programare buletin sector 1

Acte încheiate în condiţii de validitate (vezi care sunt acestea), prevăzute de. Numerele de telefon la care ne puteți contacta sunt . PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. MINISTERUL ECONOMIEI, ENERGIEI ȘI MEDIULUI DE AFACERI. Actul de identitate în original si xerocopie ( buletin , carte de identitate , adeverinta de identitate provizorie) pentru . Bucureşti, Intrarea Sectorului nr.


Luni, Marți, Joi: 08:- 16:00 . Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca sector. Angajam agenti de securitate cu atestat pentru obiective din sectorul (zona garii de nord ). Actele necesare sunt - buletin -permis. Menţionăm că pentru efectuarea acestei activităţi este necesară obţinerea în prealabil a unei programări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare