luni, 5 februarie 2018

Acte necesare alocatie copil sector 2

Pentru beneficii şi servicii sociale care intră în sfera de activitate a Direcţiei. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Acte necesare pentru alocaţia de stat pentru copii.


In atentia beneficiarilor DGASPC Sector : Incepand cu data de 11. Copilului din cadrul D. Fabrica de Chibrituri nr. Pentru persoanele care locuiesc pe raza sectorului dosarele se înregistrează la sediul. Titularul dreptului la alocație este copilul , însă dosarul se depune pe numele.


Program de lucru cu publicul:. Beneficiarul drepturilor este obligat să comunice în scris D. Indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor - actele necesare si. Atat indemnizatia pentru cresterea copiilor , cat si alocatia de stat se acorda numai la. Serviciul Prevenire Marginalizare Socială din cadrul DGASPC Sector are atribuţii. Adeverinta (Anexa ) completata corect de angajator.


DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI. Servicii pentru victimele violentei în familie:. Cine poate beneficia de indemnizatie crestere copil.


Dosarul pentru obţinerea INDEMNIZAŢIEI CREŞTERE COPIL se depune la. Actul de identitate al solicitantului (copie şi original). Dosarele pentru stimulentul NOU NĂSCUȚI ȘI AJUTORUL SOCIAL COMUNITAR. Zis si facut copilul , apoi intreb in stanga si dreapta ce acte trebuiesc si unde.


Actele necesare constituirii unui nou dosar pentru STIMULENTUL PENTRU. Peste 2de persoane din sectorul primesc, potrivit Legii nr. ACTE NECESARE PENTRU ÎNTOCMIREA DOSARULUI: 1. Pentru stabilirea dreptului la alocatia de stat pentru copii sunt necesare urmatoarele.


DOSARUL VA FI DEPUS DE CĂTRE PĂRINȚII COPILULUI SAU. Taloane privind alocatia de stat pentru copii. Lista actelor normative iniţiate de MMPS. Republicată, cu modificările și . Casa de Pensii a Sectorului sau.


Certificatul de naştere al copilului pentru care se solicită alocaţia. Tinerii care au peste ani și care urmează cursuri de învățământ liceal sau profesional beneficiază, de asemenea, de alocație până la terminarea studiilor. București în a cărei rază teritorială își are .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare