marți, 20 februarie 2018

Model planificare concedii odihna invatamant

Model planificare concedii odihna invatamant

Sportului pentru aprobarea Normelor Metodologice privind efectuarea concediului de odihnă al personalului didactic din învățământ , ținând seama de . Formular de concediu odihna pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic. Cerere pentru eliberare adeverinţă elev si model de adeverinta elev. Prin aceasta procedura se documenteaza modul in care se face planificarea si evidenta.


Concediile de odihna se acorda anual si se planifica pentru a asigura minimul de. Gasiti, de asemenea, si un model de cerere pentru efectuarea concediului de odihna in cazul directorilor si directorilor adjuncti. Codul Muncii) este programarea concediilor de odihna pentru anul.


Programarea și efectuarea concediului de odihnă de către personalul didactic auxiliar și. Decizie de Programare a Concediilor de Odihnă pentru anul ______. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Concediul de odihna al personalului didactic din invatamant - noi norme metodologice. Astfel s-au inlaturat din calculul duratei concediului de odihna cu plata . Normelor metodologice privind efectuarea concediului de odihna al personalului didactic din învățământ ,. Pe planificarea programării concediilor se.


Borca, încadrat pe funcția de. Liceului ”Mihail Sadoveanu” –. CO pentru fiecare angajat în parte. Dupa cum stiti, ca la fiecare inceput de an, un . La nivelul unităţilor de învățământ se întocmesc evidenţe distincte ale tuturor rechemărilor din concediul de odihnă , având obligația . Model cerere concediu de odihna.


Mai mult, directorilor li se taie din perioada concediului. Planificare concedii odihna pers. Directorii sunt asimilaţi ca profesori, ei fac parte din unitatea de învăţământ , intră pe Legea Educaţiei. Până la urmă planificarea concediilor de odihnă se face prin . Efectuarea concediului de odihna se realizeaza in baza unei programari. Continuitatea procesului de învățământ (la distanță) pe perioada suspendării.


EDUSAL), burse, concedii medicale și de odihnă , rețineri din salarii (CAR, titluri executorii);. RECOMANDĂRI ALE UNESCO PENTRU PLANIFICAREA. Jurisprudență, jurnale (1) (5) În cazul în care planificarea vacanței este.


Consiliului de Administraţie din unităţile de învăţământ preuniversitar. Se aprobă perioadele de efectuare a concediului de odihnă ;. Cand poti sa iti iei concediu fara plata si cum il soliciti ▻ Cum este stabilita. Despre durata și programarea concediului de odihnă am vorbit deja în. Scrisoarea de intenție: cu ce te ajută, ce trebuie să conţină, model completat. Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ preuniversitar, pentru personalul didactic.


Pentru absolventii institutiilor de invatamant superior, primele luni dupa debutul in profesie se considera perioada de stagiu. Conducerea unității de invatamant poate elabora și alte documente de diagnoza. Perioada concediului anual de odihna al directorului se aproba de catre . Zile libere pentru supravegherea copiilor vs. Folosind linkul urmator veti gasi un model Contract individual de munca Cuprinsul Titlului II.


Cum se realizeaza planificarea concediilor de odihna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare