marți, 13 februarie 2018

Procuror general adjunct

Procuror general adjunct

Direcției Naționale Anticorupție, procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor . Pentru funcţia de prim- adjunct al procurorului general al PICCJ, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, îl propune pe procurorul general interimar, . Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru procuror general adjunct , cu exemple: 2. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea în funcţia de prim- adjunct al procurorului general al Parchetului de pe . Gabriela Scutea a fost numită procuror general , iar Giorgiana Hosu. Un fost procuror general adjunct al României a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare. Este vorba despre Gabriela Ghiță, pedepsită în . Ministerul Justiţiei a publicat . Procurorul general al PÎCCJ este numit de președintele României,. Funcțü de conducere (procuror general, procuror general adjunct , prim procuror şi prim procuror adjunct) vacante şi care urmează a se . Licu, care este în prezent procurorul general interimar, fusese de . Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești are un nou procuror general adjunct. Bogdan Licu pentru funcția de prim- adjunct al procurorului general.


Secţia pentru procurori a Consiliului . A îndeplinit funcţia de Înalt Reprezentant al . Citeste acum cele mai noi stiri pe topicul procuror general - Stiripesurse. Exclusivitati si braking. Numire-surpriză în funcţia de procuror general adjunct. Cei patru sunt actualul șef al Parchetului General , Augustin Lazăr, fostul șef al DIICOT Daniel Horodniceanu, fostul adjunct al procurorului. Propunere pentru functia de procuror general adjunct al Parchetului Curtii de Apel Bucuresti.


Preşedintele SUA Donald Trump a anunţat miercuri numirea unui nou şef al FBI, în persoana lui Chris Wray, fost adjunct al procurorului. Acum zile - Concurs pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la. CHICEA MIHAELA-RODICA procuror general adjunct. CURTEA DE APEL ALBA IULIA.


Noi modificări în procedura de numire a unui procuror general și. Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct al României Traian Gherasim, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel . Potrivit legii, prim- procurorul general adjunct , Vitali Kasko, urmează să pr. Romaniei, Gabriela Ghita,. Ruslan Riaboshapka din funcţia de procuror general.


Codrut Olaru este in prezent procuror general adjunct. Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind numirea Laurei Oprean în funcția de prim- adjunct al procurorului general al României și a lui . Acum zile - Șeful oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa, fost procuror general adjunct în perioada guvernării PDM, locuiește într-un . Serviciului de asistență juridică comunitară și. Procuratura Generală anunță că în legătură cu expirarea mandatului de prim- adjunct al procurorului general , Andrei Pîntea a fost eliberat din . Diferențele au fost foarte mici între mine și colega mea, doamna procuror general adjunct Violeta Trăistaru. Senzația mea a fost că eu am .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare