marți, 13 februarie 2018

Imputernicire dex

Dicţionarul Român Explicativ. Găsește definiţia lui imputernicire şi sinonime în dicționarele româneşti. Sinonime: împuternicire , drept, permisiune, îngăduință, licență, act, document,.


Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui imputernicire în acest dictionar explicativ al limbii. Cuvantul cu diacritice: împuternicíre. Cuvîntul mandat este polisemantic. Se intocmeste in doua exemplare, zilnic, de casierul unitatii sau de alta persoana imputernicita pe baza actelor justificative de incasari si plati.


EN-RO FR-RO DE-RO ES-RO IT-RO DEX. Vama - este un cuvânt destul de simplu, dar cum se reflectă acest cuvânt în activitatea DHL? DEX în care „ protecţie”. Aflaţi de ce DHL Express este partenerul ideal pentru asistenţa la . PREROGATIVĂ, prerogative, Împuternicire , privilegiu acordat în exclusivitate şefului unui stat . De regula are forma unui inscris numit procura sau imputernicire (chiar delegatie ). Mandant, persoană care, în virtutea unui contract de mandat (ex: procura, imputernicire , delegatie avocatiala etc.) il împuterniceşte pe mandatar să facă ceva în . Mandatul este reglementat in cartea III, t. In vederea desfasurarii cercetarii disciplinare prealabile, salariatul va fi convocat in scris de persoana imputernicita de catre angajator sa realizeze . Structura serviciilor de programe.


Termenul de instalare si punere în functiune a serviciului este de zile de la semnarea contractului. Trebuie sau nu, procura pentru a imputernici un neam a face apostila la prefectura pe traducere certificatului de nastere? Multumesc anticipat si . Fiecare împuternicire , autorizare sau instrucțiune de natura mandatului. Din ce am auzit eu, în limba română. Show trimmed content . Durata domniei unui calif.


Numele unor state arabe întemeiate după . ACREDITARE - este imputernicirea data unei persoane prin scrisoare de acreditare intr-o calitate diplomatica. ACTE PREMERGATOARE - sau investigatiile . Finantator, in calitate de mandant, sa achizitioneze titlul de proprietate asupra bunului ales de el, sa rezolve orice diferend privind calitatea . IMPUTERNICIT – O persoana particulara (nu neaparat un avocat), autorizata de cineva sa actioneze in locul sau, fie intr-un scop personal, sau . Cu toate acestea, potrivit alin. Expunerea in valuta este supusa unor limite interne. RISCUL DE LICHIDITATE.


Riscul de lichiditate este . Definitie si prezentare generala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare