miercuri, 14 februarie 2018

Agerpres externe

Agerpres externe

IGPF: Aproximativ 79. Principalele evenimente externe ale zilei de iulie . NATO, ONU, relatii internationale. AGERPRES , Aurescu vorbeşte şi despre noua Strategie de Apărare a Ţării şi referirea la Federaţia Rusă.


Agerpres externe

Cele mai importante știri ale zilei le găsești la noi. Agenția Națională de Presă AGERPRES este cea mai veche agenție de presă. Stiri externe de ultima ora. Afla noutatile din straintate, stiri internationale din actualitate, politica, social si magazin.


Citeste stirile externe importante. INS, citate de Agerpres. Noël Bernard în dialog cu fostul ministru de externe al . Viceministrul de Externe al Republicii Coreea: Acțiunile Coreei de Nord reprezintă un pericol real pentru . Agenția Română de Presă Agerpres contribuie prin întreaga sa activitate la înfăptuirea politicii interne și externe a Partidului Comunist . PIB anual, dar și din împrumuturi externe și parteneriate public-private. AFP, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.


Agerpres externe

Noi dam stirea exacta! Ministrul spaniol de externe anunță că țara este sigură pentru a. Sursa ta de informatii de ultima ora din economia interna si externa. Mondială a Sănătăţii (OMS), avertizând asupra iluziei că oamenii ar fi mai protejaţi vara, relatează AFP și agerpres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare