vineri, 2 februarie 2018

Rotld ro whois

Acest formular este pentru efectuarea unei interogări de tip whois a unui domeniu cu următoarele ierarhii:. Bun venit la registrul de domenii. Asigurăm că fiecare domeniu.


INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN . Procedura de actualizare a numelui deținătorului unui domeniu. Registru pentru domeniul. Datele personale disponibile pe platforma WHOIS online sunt următoarele:. V Complexului Rezidential Rasarit de Soare Scara H, Etaj Ap. Costul serviciului pentru înregistrarea unui nume de domeniu.


RO este de € la care se adaugă TVA () în valoare totală de 1€ pe an (an = 3zile). Verificați-vă lista de domenii înregistrate introducând adresa dumneavoastră de e-mail în câmpul de mai jos. Data de expirare a unui domeniu. Pentru obținerea listei cu numele de. National Institute for RD in Informatics.


Delegation Record for. Administrative Contact. Country-code top-level domain). La final de pagina, dupa datele referitoare la domeniu. Puteti afla data de expirare pentru orice domeniu.


Este esential sa inventariati toate domeniile. Ce înseamnă că domeniul este ținut la ROTLD sau o altă firmă? WIPO Model Pleadings ‎: ‎ WIPO Model Complaint.


Dispute Resolution Policy ‎: ‎UDRP Uniform Do. Caz concret: vrem să știm cine se află în spatele Hotnews. Incetarea inregistrarii: numele de domenii, active sau inactive, pot fi sterse din baza de date whois.


Delivery time: Immediate. Internationalised domain names (IDN) supported: No. Domain size: to characters. Mai sus e whois -information pentru z. Practic, din observațiile . Evaluare: - ‎2de voturi - ‎140 EUR - ‎În stoc Reînnoire domenii.


Rotld ro whois

Denumiri apropiate - Daca aveti de exemplu drradu. RoTLD a anunțat că sistemul de. Pe site-ul celor de la ROTLD exista posibilitatea sa se afle data exacta cand expira un domeniu.


The transfer code can only be requested by the registrant in his account at rotld. Acquiring Authorization Key for domain transfer from is the correct option). Host Name, IPVAddress, IPVAddress.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare