luni, 13 august 2018

Cerere eliberare buletin 14 ani

Cerere eliberare buletin 14 ani

Eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani. MPLINIREA VÂRSTEI DE ANI. Declar pe propria răspundere că datele completate în prezenta cerere privind identitatea mea sunt reale şi cunosc că.


Cerere eliberare buletin 14 ani

DOCUMENTE NECESARE: 1. Termen de eliberare - zile. La împlinirea vârstei de ani , minorul are obligaţia ca în termen de zile, să se. Documente necesare : - cerere tip de eliberare a actului de identitate semnată de minor cât şi . Act ce se eliberează cetăţeanului român care a împlinit vârsta de ani şi care. Opțional, se poate elibera carte electronică de identitate înainte de . Pe durata stării de alertă se preiau doar cererile de eliberare a actelor de identitate pentru care s-a făcut programare.


Localitatea şi județul de naştere. Actul de identitate se eliberează pentru prima dată la împlinirea vârstei de ani. Eliberare carte de identitate la împlinirea vârstei de ani.


Cerere eliberare buletin 14 ani

Accesul cetăţenilor la ghişeele de preluare a cererilor pentru eliberarea. După împlinirea vârstei de ani , minorul trebuie să meargă la ghişeul. Prima eliberare a actului de identitate la împlinirea vârstei de ani. Acest document se eliberează începând cu vârsta de ani. Pentru eliberarea cărţii de identitate la împlinirea vârstei de ani (detalii).


SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR . Evidenta populatiei 1. Preluare acte: luni – vineri: 08. Cerere pentru stabilirea reşedinţei. Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de identitate se . Program de lucru cu publicul.


Cerere eliberare buletin 14 ani

Situatii de detinere a mai multor pasapoarte. ELIBERAREA ACTULUI DE IDENTITATE LA. Preschimbarea Buletinului de Identitate. Adresa: Alba Iulia, Piaţa Iuliu Maniu, Nr.


Minorul depune cererea pentru eliberarea actului de identitate, însoţit de unul dintre părinţi sau, . Cetatenii romani aflati in strainatate pot depune cerere pentru eliberarea primului. In cazul eliberarii cartii de identitate la implinirea varstei de ani - actul de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare