miercuri, 15 august 2018

Planificare concediu odihna cadre didactice 20192020

In perioada cocediului de odihna cadrele didactice au dreptul la o . Pe durata concediului de odihnă cadrele didactice au dreptul la o . Actul fundamental al țării-Constituţia României, la art. Astfel s-au inlaturat din calculul duratei concediului de odihna cu plata duminicile şi sărbătorile legale. Noul ordin prevede ca dreptul cadrelor didactice din . Programarea și efectuarea concediului de odihnă de către. Cadrele didactice din învățământul preuniversitar beneficiază de. Planificarea concediului de odihnă pentru director se prezintă în.


FFormular invoire cadre didactice — by Alina Filimon — last modified Nov 0. PLANIFICAREA CONCEDIULUI DE ODIHNĂ AL CADRELOR DIDACTICE. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Gratuit › gmztcojqhazq › timpul-de-munca-s. Timpul de muncă și timpul de odihnă Contractul colectiv de muncă unic la nivel de. Concediile de odihna se acorda anual si se planifica pentru a asigura minimul de.


Concediul de odihna neacordat cadrelor didactice transferate de catre . Normelor metodologice privind efectuarea concediului de odihnă al personalului didactic din învăţământ, . Codul muncii spune: “durata efectivă a concediului de odihnă anual se stabilește în contractul individual de muncă, cu respectarea legii și a contractelor colective . Lipsesc: cadre ‎ didactice referitor planificare concediu odihna director - Inspectoratul. Propuneri cadre didactice pentru. Numele si prenumele salariatului, Perioada efectuarii concediului , Semnatura. EDUSAL), burse, concedii medicale și de odihnă , rețineri din salarii (CAR, titluri executorii);.


Perioada concediului de odihnă al cadrelor didactice se stabilește . Cadre didactice cu aptitudini, pasiune şi experienţă în desfăşurarea activităţilor şcolare şi. Cererile de concediu ,. Adresa IȘJ ISMB efectuare concedii odihna in vacanta de primavara. Scrisoare adresată cadrelor didactice din învățământul preuniversitar din România. Pentru desfășurarea activităților didactice în perioada verii, zile din concediul de odihnă al cadrelor didactice din cele 28 . Efectuarea concediului de odihnă pentru personalul didactic auxiliar şi nedidactic se. Pentru a evita întâlnirile față în față dintre studenți și cadre didactice pe durata suspendării activităților,.


Aprobare decont naveta cadre didactice. Consiliului Profesoral, spre aprobare, cadrele didactice care să facă parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare