marți, 28 august 2018

Intimat parat

Intimat parat

INTIMÁT , -Ă, intimați, -te, s. Parte într-un proces care se află în situația unui pârât în caz de recurs sau în altă cale de atac. La prima fază de judecată părțile se numesc reclamant și pârât. La judecata aflată în . Parte intr-un proces care se afla in situatia unui parat in caz de recurs sau in alta cale de atac. Persoana impotriva careia se declara recursul. CASA JUDETEANA DE PENSII ARGES.


Intimat parat

Intimat , Drept Penal. Ia act că intimatul nu solicită cheltuieli de judecată în apel. In procesul penal, in calitate de intimat poate sa apara inculpatul . PRIN GELU MANEA I (parat). Astfel, la prima judecată părţile se numesc reclamant şi pârât. Parati: Aro-Palace S. A si Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de.


Intr-un proces de intoarcere a executarii, creditorul este parat sau intimat ? Buna ziua, Am chemat in judecata creditorul unui . Nominativ-Acuzativ, intimat , intimați. BTT “PERLA COSTINESTIULUI” S. Vila Albatros Aşi Căsuţele Tip I din. Tribunalului Bucuresti. De asemenea, nu am avut calitatea de parat . D-tru pinge recursul ca nefondat.


Intimat parat

Obiect: fals in inscrisuri. DIRECTIA CENERALA FINANTELOR puBLIcE. In mod eronat parata a considerat cd tranzacliile efectuate reprezinta o. Cred că, în apel, avem apelant și intimat , în recurs recurent și intimat. Baneasa Elisabeta - Contestator Reclamant.


Acţiune in răspundere. Compania de Transport Feroviar S. Primarul Comunei Agigea - intimat. Respinge ca neintemeiate exceptiile inadmisibilitatii actiunii, . Valea Lupului - parat 29. Amână cauza şi acordă termen la data de.


Intimat parat

C are interes să formuleze apel incident împotriva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare