luni, 13 august 2018

Formular asistenta anaf

Formular asistenta anaf

Bine ați venit în cadrul secțiunii asistență contribuabili prin e-mail! Declarație unică privind. Contacte privind asistenţa şi îndrumarea contribuabililor. RECLAMAŢIE ADMINISTRATIVĂ.


Formular asistenta anaf

FORMULAR DE CONTACT icon asistenta. Cum comunici cu noi prin e-mail? Specialiștii ANAF pot fi contactați, pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor din domeniul fiscal, prin intermediul liniilor telefonice și . Asistenta contribuabili din cadrul ANAF , la numarul de . Să descărcați de pe pagina de internet ANAF ultima versiune a formularului L153. Sănătate și asistență socială. Ordinului președintelui ANAF nr.


Rapoarte statistice lunare privind principalele beneficii de asistență socială. Formulare , astfel:. PRIVIND VENITURILE REALIZATE DIN STRĂINĂTATE - formularul 201. Program de asistenta contribuabili conform normelor metodologice pentru reglementarea unor masuri in . Acest formular este disponibil pe site-ul Agentiei Nationale de.


Administrația Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii . Ghid complet oferit de ANAF. Modificarile aduse noului formular sunt urmatoarele:. Programul de asistenta este pus la dispozitia contribuabililor gratuit de . DigiSign m-a ajutat cu toate instalarile si formularele necesare, astfel incat tot ce am mai avut de facut a fost depunerea declaratiilor. Sesiune de îndrumare și asistență contribuabili din 19. Folosește formularul de mai jos pentru a afla răspunsul la întrebările frecvente sau contactează.


Completarea documentului de confirmare pentru ANAF. ANAF propune, printr-un proiect de ordin, modificarea si completarea prevederilor. UE și cum puteți obține formularul Ssau cardul de sănătate CEASS. ANAF : In formularul 2se declara veniturile achitate nerezidentilor.


Formular asistenta anaf

Prin intermediul programului de asistenta pus la dispozitie pe portalul ANAF , fisierele XML. Procedura extragere Raport Lunar ANAF si convertire in XML. Casa de marcat va afisa mesajul 1)LUNAR ANAF apoi se apasa tasta TOTAL.


Contracte cu nerezidenții - obligații declarare la ANAF și BNR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare