miercuri, 8 august 2018

Model declaratie punct de lucru cu 5 salariati

Contribuabilii care au înfiinţat sedii secundare care au sub salariaţi au obligaţia să. Declaraţie privind sediile secundare – formular. Punctul de lucru cu peste salariati se declara la administratia financiara. La incetarea activitatii unui sediului secundar cu mai putin de salariati se depune formularul 0insotit de documentele doveditoare ale . Va rog, daca imi puteti da si mie un Model al declaratiei pentru punct de lucur cu minim salariati , necesara la ANAF pentru obtinerea CIF-ului,.


Daca societatea detine la aceste sedii secundare mai mult de angajati se vor depune:. Un punct de lucru sau un sediu secundar este acel loc in care se desfasoara. Declaratie pe proprie raspundere ca societatea are salariati. Solicitarea de înființarea unui sediu secundar ( punct de lucru ) se face la. Inregistare sedii secundare cu cod fiscal ( peste angajati) Toate actele in copie.


DECLARAŢIE pe propria răspundere dată în temeiul prevederilor. Organul fiscal are obligatia ca, in termen de zile de la inregistrarea fiscala,. Declarație de radiere pentru sediile secundare. Declaratia privind sediile secundare” al carui continut si model este . Instrucţiuni de completare.


Se completează și se depune de. Documente necesare autorizare punct de lucru la ORC. Se vor înregistra numai dacă au minim salariați. Pe de altă parte 0e declarație de înregistrare fiscală. Dacă la punctul de lucru , la sediul secundar ați avea minim salariați , atunci ar trebui ca la administrația . Prin urmare, dacă la punctul de lucru ai minim angajați, trebuie să . Formular 0– pentru firmele ce au minim angajati pentru respectivul punct de lucru si au obligatia sa solicite inregistrarea fiscala a acestora, . Pentru punctul de lucru (sediul secundar) cu minim cinci salariati , declaratia.


Datele cu privire la numărul mediu anual de salariaţi , cifra de afaceri anuală . DOCUMENTE Modelul de declarație pe proprie răspundere, necesară pentru a putea. Vad ca punctul face referire la acest lucru dar sa fiu si vreo limita de km? CARE O COMPLETEZ TOT EU,NEAVAND SALARIATI.


PUTIN de salariati : etapa : ONRC dosarul pt. E mai simplu decat crezi sa-ti declari singur sediile secundare. In cazul unui punct de lucru cu minim salariati , se va depune formularul. Buna ziua, Este posibil ca la infiintarea unui punct de lucru sa se declare activitatile.


De aici vei afla totul despre activitatea unui PFA, de la cum să te înregistrezi, până la câți salariați poți avea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare