joi, 16 august 2018

Certificat de celibat sector 4

Certificat de celibat sector 4

Pagina web Directiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Sector 4. După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre părinţi. Eliberarea certificatelor de. Program de lucru cu publicul – Stare Civilă Sector 4. Cum pot obtine un certificat de celibat ? Certificatului de celibat se eliberează în maxim de zile. NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ DE ELIBERARE.


Cererea se depune la starea civilă . Compartimentul de Evidenta a Persoanelor nr. Centrul Comercial Grand Arena Berceni din Bd. Ca sa transcriu certificatul de nastere rep. SECTOR , Bucuresti.


Popeşti-Leordeni, pot solicita eliberarea dovezii de celibat şi prin. Anexa la Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență nr. ELIBERĂRI CERTIFICATE DE STARE CIVILĂ TRANSCRISE. Primăria Sectorului al municipiului Bucureşti împreună cu documentele primare pe . Primarul municipiului, al sectorului municipiului Bucureşti, al oraşului sau al . Buna ziua,Puteti sa imi spuneti va rog de unde se elibereaza certificatul ( adeverinta) de celibat in vederea casatorie in strainatate pt ca sunt . Transcrierea actelor de stare civilă - documente.


Acte necesare transcrierii certificatului de căsătorie:. Solicităm tuturor persoanelor să respecte ora de programare și să evite. In Bucureşti există şase primării de sector , iar în ţară cîte o primărie în fiecare oraş sau localitate.


Liviu Librescu B-dul. Adresa: Aleea Alexandru nr. Publice de Evidenţă a Persoanelor a Sectorului al municipiului Bucureşti. Adeverinta de celibat sau adeverinta din care sa rezulte faptul ca nu este casatorit, . Ce documente sunt necesare pentru înregistrarea nașterii copilului?


NU sunt autorizate să elibereze certificate de celibat. Serviciul Stare Civila al sectorului se muta, zilele acestea, în sediul Primariei. București, în cazul celor care au depus . Adeverinţă privind stareacivilă;Adeverinţă, dovadă celibat. PregătireProfesională în Cultură,Str.


Piaţa Valter Mărăcineanu nr. Obtinere certificat de casatorie, certificat de nastere, certificat de deces, adeverinta de celibat (din care rezulta ca nu ati mai fost casatorit(a), succesiune notariat, hotarare judecatoreasca. Birou cabinet avocat: BUCURESTI, sector , Sos. Examinarea dosarului privind rectificarea şi completarea actului de stare civilă. Grăjdeanu Emil, 3 Focșani, jud.


Vrancea, Sburlan Ana-Maria, 19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare