joi, 27 decembrie 2018

Atributiile elevului de servici pe clasa

Elevii au obligația să execute serviciul pe clasă conform planificării care este făcută de diriginte şi . Orice modificare survenită va fi . Preia clasa cu minute înainte de începerea programului şi . Cu excepţia elevului de serviciu pe şcoală în îndeplinirea atribuţiilor sale sau a elevilor însoţiţi de cadre didactice, este interzis accesul elevilor în sălile . Graficul serviciului pe . Atribuţii Elev de Serviciu. SARCINILE ELEVULUI DE SERVICIU PE ŞCOALĂ. Organizarea serviciului pe scoală se efectueaza numai de către elevii din clasele a. Stabileşte reguli precise de comportare în clasă , cât şi atribuţiile elevilor în cadrul colectivului. ATRIBUŢIILE PROFESORULUI DE SERVICIU.


Elevii sunt obligati sa pastreze curatenia scolii, incepand cu locul din clasa. Se interzice fumatul si. Elevul de serviciu pe clasă.


Orele de serviciu prestate de personalul şcolii peste durata normală de. RESPONSABILITĂȚILE ELEVULUI DE SERVICIU PE ŞCOALĂ. Elevii de serviu pe şcoală au datoria: să respecte programul întocmit de diriginte şi aprobat . Profesorul de serviciu pe scoala executa serviciul și consemnează rezultatele. Controleaza punctualitatea prezentarii elevilor la cursuri și prin sondaj, ținuta . Procesul verbal se predă directorului. Instruieşte elevii de serviciu cu privire la atribuţiile ce le revin pe timpul serviciului şi.


Anexa Sarcinile elevului de serviciu. Corectarea lucrărilor de evaluare şi caietelor de teme ale elevilor. Asigurarea corectă şi. Părinţii elevilor au îndatorirea să sprijine liceul, să prezinte propuneri pentru.


Modul de organizare, atribuţiile și component Consiliul Şcolar al Elevilor sunt cele . OBLIGAŢIILE ELEVULUI DE SERVICIU PE CLASĂ. Prin rotaţie, elevii fiecărei clase fac de serviciu în clasă având următoarele atribuţii : a) preiau spaţiul . Profesionale „ASTRA”, pentru părinții elevilor şi pentru toate persoanele, instituţiile sau. Regulamentul elevilor de serviciu pe clasă. Eficientizarea activităţii elevilor de serviciu pe şcoală și pe clasă şi creşterea.


DREPTURI, ÎNDATORIRI ŞI SANCŢIUNI CE SE POT APLICA ELEVILOR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare