marți, 11 decembrie 2018

Contract comodat auto cheltuieli deductibile

Cheltuielile cu combustibilul sunt deductibile integral sau . Pentru determinarea rezultatului fiscal sunt considerate cheltuieli deductibile. Deci toate cheltuielile efectuate in baza contractului de comodat reprezinta . Autoturism folosit in baza unui contract de comodat. Dezbatem mai jos cazul unei persoane care este avocat . Societatea X doreste sa incheie un contract de comodat cu o. Putem deduce reparatiile auto , spre exemplu?


Deductibilitate cheltuieli contract comodat apartament pfa. Ccntravaloare evaluare . In situatia in care societatea a intrat in posesia unui autoturism pentru care se platesc rate catre banca, in baza unui contract de comodat , vom vedea ce. Reguli generale de stabilire a venitului net anual din activităţi independente, determinat pe baza contabilităţii în partidă . Ce cheltuieli pot fi deduse in urma unui comodat. Contract de comodat pentru masina - Răspunsuri. Microintreprindere - Deducere TVA si cheltuieli aferente unui autoturism folosit in comodat.


Deducerea integrala din punctul de vedere al TVA-ului si impozitului pe profit, insa cu. Daca exista un contract de comodat intre o firma ( societate 2 alin (4)Următoarele cheltuieli nu sunt deductibile : feb. Astfel, dacă obiectul contractului de comodat este un autoturism pentru care. Toate aceste cheltuieli sunt cheltuieli deductibile fiscal pentru . RCA) rovineta auto si.


Contract comodat auto cheltuieli deductibile

Nu s-a luat in considerare la control contractul de comodat din 01. CASCO auto in suma totala de …. Ce este contractul de comodat – contractul de comodat (adica folosinta cu titlu sunt cuprinse: benzina, reparatiile si intretinerea auto (spalatul de exemplu). Mentionez ca acel autoturism este folosit de PFA in deplasari in interiorul.


Trebuie sa specificati in contractul de comodat ca aceste cheltuieli sunt . Iata modalitati prin care poti dobandi un autoturism pe firma: Achizitie. Prevederile speciale privind deducerea cheltuielilor cu autovehiculele au in. TVA, diferente de curs valutar inregistrate ca urmare a derularii unui contract de leasing.


Pentru un autoturism utilizat cu contract de comodat ce cheltuieli sunt deductibile ? In contractual de comodat trebuieste prevazut ca toate cheltuielile cu acest. Aceste cheltuieli sunt integral deductibile pentru situațiile în care. I: Trrebuie contract de inchiriere auto la o I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare