luni, 10 decembrie 2018

Pagina login anaf

Pagina login anaf

Remarca: dupa minute de inactivitate, sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Ca urmare a ultimei actualizări realizate de catre ADOBE, . Certificatul nu a fost prezentat. Agentia Nationala de Administrare Fiscala - DGTI Continutul acestui site este proprietatea. Va rugam sa va autentificati utilizand certificatul digital.


Aceasta eroare apare deoarece nu aveti instalat pe certificatul Dvs. Acesta este disponibil pe site-ul fiecarei autoritati . Dacă nu sunteţi înregistrat ca utilizator al SPV iată instrucţiunile necesare înrolării. Dacă dispuneţi de un certificat digital calificat înregistrat pe portalul ANAF.


Procedura de reinnoire a certificatului digital la portalul ANAF. Aceste instructiuni descriu etapele necesare pentru a va putea . Agenția Națională de Administrare Fiscală - DGV Conținutul acestui site este proprietatea Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Latest check: month ago. This website is safe and with a generally positive reputation. Servicii on-line.


Pentru Inregistrare, realizati clic la Inregistrare si in pagina care se va . Spațiul Privat Virtual, la accesarea serviciului “Plata obligațiilor fiscale”, se afișează pagina de pornire, în care trebuie ales CNP-ul pentru . Din această pagină nu mai există posibilitatea întoarcerii la serviciul disponibil în SPV. Ministerul Finanțelor Publice a anunțat că va . Prima pagina - Login. NoutățiProiecte ONRC finanțate din fonduri europene. Obligații restante la bugete conform ANAF. Firme declarate inactive de către ANAF.


Pe această pagină puteţi consulta PIAS cu privire la calitatea de asigurat a unei persoane. Introduceţi CNP-ul persoanei. Pași autentificare: 1. Cu token-ul conectat la calculator, click pe . Puteţi consulta Programul de colectare a deşeurilor pe pagina noastră în meniu secţiunea Persoane Fizice sau Persoane Juridice. Conectarea la aplicație se poate face și dacă apăsăm butonul Login de mai jos. Odată ajunși în pagina de manual, putem alterna între manualul pentru . Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3. Webmail login intranet- login.


ANAF privind modificarea Anexei nr. Instrucțiuni de completare a formularului 1Declarație privind obligațiile de plată la bugetul de stat, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare