luni, 17 decembrie 2018

Cerere rezervare denumire pfa

Cerere rezervare denumire pfa

Se completează formularul, . Operaţiuni prealabile - detalii. ONRCPortalWeb › docs › formulare_rc portal. Se afişează ecranul cu poziţionare implicită pe . Cod formular, Denumire formular.


Cerere rezervare denumire pfa

Cererea de rezervare denumire firma se depune la . Atunci când vrei să înființezi o firmă (indiferent de forma juridică), primul . Depunerea unei cereri pentru rezervarea și disponibilitatea firmei la persoana . Al treilea pas este sa depui la ghiseul ONRC cererea de verificare a disponibilitatii numelui. In cazul PFA , numele firmei va fi chiar numele tau in format NUME. Astfel, pe lângă cererea de înregistrare. Registrul Comerțului verifică dacă denumirea planificată a întreprinderii este ocupată.


I-urile radiate din oficiu în martie pot reveni la denumirea. Cerere de înregistrare”, după rezervarea denumirii. Pentru cererile de eliberare de informaţii prevăzute în anexă, la nr. Documente necesare autorizarii PFA. Persoanele fizice autorizate ( PFA ) care în obiectul de activitate au peste clase.


Cerere rezervare denumire pfa

Poti descarca cererea de rezervare a denumirii de aici. La cerere , ataseaza o copie dupa cartea de identitate semnata si certificata conform cu originalul. Procedura de înfiinţare a unui PFA e relativ simplă și presupune costuri reduse. Cerere completare inscrisuri preschimbare termen onrc anexa 2. Pentru rezervarea denumirii întreprinderii va fi nevoie să completezi o cerere de verificare și rezervare a denumirii unde enumeri trei variante în ordinea . Cerere verificare disponibilitate şi rezervare denumire firmă PJ.


Daca ai analizat si optiunea dintre PFA si Intreprindere Individuala,. Nota: Scrie in cerere denumiri , in ordinea preferintelor, astfel incat sa castigi. Notă: Următorii pași sunt necesari creării societăţii în nume colectiv,. Denumirea firmei va fi rezervata luni de la data inregistrarii, timp in . Oficiul Registrului Comerțului (”ORC”) de pe lângă Tribunalul în raza . Denumirea : Pentru ambele forme este nevoie mai întâi de o denumire. Obţinerea unei denumiri se face printr-o cerere de rezervare a denumirii , şi plata unei . Acte necesare cerere de inregistrare dovada verificării disponibilității si rezervării denumirii – in.


Declaratie autentica . Licență de operator de transport alternativ. Rezervarea denumirii PFA -ului Pasul3. PFA INREGISTRARI LA JUDECATORIE Infiintari ONG, Cereri de chemare in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare