joi, 27 decembrie 2018

Patent unealta

Patent unealta

Ai căutat unealta patent. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Set mini instrument cleste patent multifunctional din otel inoxidabil si metal in. Unealta multifunctionala, 2de conectori si set de legaturi de cablu, GEKO . Everestus cu reducere si livrare gratuita din stoc.


Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Vand unealta multifunctionala in stare impecabila. Aceasta unealta multifunctionala inlocuieste cu succes o intreaga trusa de scule,.


Verifica disponibilitatea in magazinul fizicAlege localitatea. Sistem de reglare a adancimii de taiere cu surub. MG UNEALTA MULTIFUNCT IN 1. Care este traducerea în engleză a cuvântului patent ca şi unealtă , sculă de lucru ? Invenţia se referă la o unealtă aşchietoare prevăzută cu o placă tăietoare amovibilă. Tip unealta : cleste cu varf scurt. Lungime instrument: 1mm.


Material unealta : otel crom-vanadium . Disponibil Furnizor China. Lista de dorințe loading. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru unealta potrivită, cu exemple: Ai deja unealta potrivită pentru această operațiune. Components are now available that individually lock open with the patent pending Piano-Locks.


Other components include needlenose pliers with wire cutters, . Unealta de buzunar multifunctionala 18incamping, ciocan, patent. Unealta potrivita pentru constructorul profesionist de machete. Acest produs nu este vandut individual. Leatherman Signal este o unealta noua care adauga la functiile traditionale o pila diamantata pentru a-ti ascuti lama dreapta si cea zimtata, un amnar si un fluier . O unealtă de tăiere în îndemânatică și practică ce poate fi folosită ca foarfecă. Cleste patent combinat ENGINEER PZ-– un cleste special proiectat pentru.


E greu sa gasiti o unealta multifunctionala mai robusta sau mai neinfricata. Apoi veniti inapoi la Gerber si alegeti . Unealtă multifuncțională Fix grip cu funcții. Livrata intr-o husa de nylon.


Functii patent multifunctional Victorinox SwissTool: 1. Patent multifuncțional personalizat. Pretul nu include TVA. Description: Mini multi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare