luni, 17 decembrie 2018

Certificat de deces model pdf

Certificat de deces model pdf

CERTIFICAT MEDICAL CONSTATATOR AL DECESULUI NR. Eliberat certificat de: Naştere seria. Serviciile de stare civila, pe bază certificatului medical constatator ăl decesului, completează registrul de acte de deces , precum şi BULETINUL STATISTIC . Cererea de transcriere a certificatului de deces se adresează primarului localității în raza căreia a avut domiciliul persoana decedată sau solicitantul în.


Certificat de deces model pdf

Data şi locul decesului. Pentru a deschide şi vizualiza fişierele care au extensia. Dacă nu-l aveţi instalat în sistem, îl puteţi descărca gratuit . Comunicarea de naştere întocmită potrivit modelului prevăzut în anexa nr. Anexa ( adeverinta de celibat ). Extrasele de pe actele de stare civilă reprezintă acte care fac dovada stării civile a persoanei fizice. ORGANISATION MONDIALE DE . Nu se completează buletine statistice pentru actele de naştere, deces şi căsătorie reconstituite.


PDF aveţi nevoie de Adobe Acrobat Reader. Cerere pentru înscrierea în registrele de . Dupa caz: certificat de casatorie, hotarare de divort cu parafa grefierului,. Descarca Adobe Acrobat Reader pentru a deschide fisierele de tip. as PDF File (. pdf ), Text File (.txt) or read online for free. PRIVIND IMPOZITE, TAXE LOCALE ŞI ALTE VENITURI . Moştenitorii trebuie să facă dovada decesului titularului cu copia actului de deces. Este necesar pe lângă completarea acestei cereri și atașarea unei copii a certificatului doveditor pentru evenimentul familial invocat: ex: certificate naștere,.


CD care conţine un fişier format „ pdf ”, cu documentele . Odată cu prezenta cerere depun şi următoarele acte:. Formularele sunt in format pdf. ACTE DE STARE CIVILA ALE SOLICITANTULUI DIN CARE SA.


Certificat de atestare a edificării-extinderii construcției. Documente doveditoare ale decesului sunt: certificat de deces valabil si cu putere doveditoare pe teritoriul Romaniei, in conditiile. Se aprobă modelul formularului de licenţă, conform anexei nr. Cu privire la aprobarea modelului unic al formularelor certificatelor de stare.


Certificat de deces model pdf

Cause directe et événements morbides ayant précédé le décès. Partie I : Maladie (s) ou affection(s) morbide (s) ayant directement provoqué le décès. Model declarație ( PDF ). Act doveditor din care să reiasă cauza decesului ;. FIAM, pentru decesul cauzat de accident de muncă, în copie;. BPşi certificat medical constatator al .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare