miercuri, 26 decembrie 2018

Reinnoire certificat digisign

Reinnoire certificat digisign

Reinnoirea online a certificatului digital calificat. Aveti posibilitatea sa . Selectati Perioada de valabilitate a certificatului. Cerințe obligatorii pentru procesul de reînnoire online.


Dispozitiv Aladdin e-Token care să conțină un certificat digital calificat valid emis de . Procedura de reinnoire a certificatului digital la portalul ANAF. Aceste instructiuni descriu etapele necesare pentru a va putea reinnoi cu succes. Instructiuni pentru reinnoirea certificatelor digitale. Obtinerea unui certificat digital pentru criptare.


Instalarea certificatului digital emis in ierarhie publica . Certificat digital calificat. Preturile nu includ TVA. Plata se poate efectua: - prin ordin de plata catre unul dintre . Pasi pentru autentificare: 1. Multumim pentru alegerea de a reinnoi certificatul digital calificat emis de. Costul de reinnoire a certificatului digital (prelungirea valabilitatii pt an) este 29.


Cum puteti beneficia de bonus: Accesati portalul . MySMIS – un nou sistem informatic care permite interactiunea la distanta, utilizand certificate digitale calificate Digisign. Doresc reinnoirea certificatului digital calificat: Pe dispozitivul criptografic Alfasign pe care deja il detin. Reînnoire Online - Obtine certificatul digital pe loc! Reînnoiește certificatul digital în perioada de valabilitate.


SIGN și-a dezvoltat cea mai mare rețea de distribuție a certificatelor digitale la nivel național, . Mai multe instructiuni privind utilizarea semnaturii electronice pot fi consultate la urmatoarea adresa. Conectati in calculator dispozitivul eToken cu certificatul. Ghid reinnoire online certificat digital calificat.


DigiSign › Ghid-reinnoire-online-certificat ftp. Monitorul Oficial Local. Etapele reinnoirii certificatului. Modalitatea de furnizare a datelor din certificatul digital către CAS Dolj.


Este necesara autentificarea in sistem a utilizatorului. Se apasa butonul Acees in sistem, pentru a intra pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare