joi, 27 decembrie 2018

Mesaje pentru ani de casatorie

Mesaje pentru ani de casatorie

Mesaje pentru sot cu ocazia aniversarii casatoriei. Cuvintele nu pot exprima tot ceea ce simt eu pentru tine. Nu gasesti urari pentru aniversarea casatoriei care sa te ajute sa ii adresezi cateva. Va doresc fericire, iubire si multi ani fericiti impreuna.


Mesaje pentru ani de casatorie

Salvat de Mesaje Urari Felicitari. Mesaje de casatorie , poezii despre casatorie , fraze despre casatorie , SMS despre . La Multi Ani impreuna si Casa de Piatra! Felicitari aniversare De Casatorie - In aceasta zi minunata primiti in dar cele mai calde urari de sanatate si implinire.


Aniversare fericita si multi ani. Atunci cand se apropie un . A venit si ziua in care sarbatorim impreuna tainele increderii, ale intelegerii, ale dragostei de care ati dat dovada in toti acesti ani de casatorie. Jurnalul fericirii scriam despre bucuria celor ani de căsnicie. Timpul a trecut clipă după clipă şi ne-a lăsat în dar nenumărate încercări de . Mesaje Casatorie - cele mai frumoase texte Mesaje SMS Casatorie , trimite mesaje SMS Casatorie , trimite mesaje. Mângâierea și săruturile tale nu s-au schimbat nici peste ani și sunt la fel de tandre.


Mesaje pentru ani de casatorie

Ești cel mai bun soț de pe pământ, numai cu tine mă . Dragostea mea pentru tine, chiar și peste atâția ani de căsătorie , este acoperită cu petalele delicate ale florilor de primăvară, seamănă cu fulgii de zăpadă puri . Mana-n mana ati pasit pe drumul vietii, implinind visul drag al tineretii. Anii au trecut, iar inimile voastre, ritmul iubirii mereu l-au batut. A sosit ziua în care sărbătoriți împreuna de ani de taine ale încrederii, ale înțelegerii, ale dragostei de care ați dat dovada în toți acești ani de căsătorie.


Gaseste aici citate despre prietenie ideale pentru felicitari de la multi ani , . Cei doi au o poveste de dragoste incredibilă. S- au cunoscut la o slujbă de Înviere, în aceeași biserică unde . Celia și soțul ei au împlinit ani de căsătorie. Artista a postat pe contul de socializare, un mesaj emoționant.


Mesaje pentru ani de casatorie

Cântăreața și Ardeli s-au . Va multumesc din suflet tuturor pentru urari. Felicitari de casatorie , felicitari despre casatorie , felicitari aniversarea . Sa aveti parte si voi numai de bucurii si liniste in caminele voastre. Habar n-aveam acum ani ce va urma. Si acum, dupa ani , stiu ca n-as fi putut sa aleg mai bine de-atat.


Nunta de bumbac este a doua aniversare a căsătoriei. Poartă aceast nume fiindcă bumbacul este un material mai rezistent, căsnicia s-a întărit . Cu siguranta o sa avem prilejul sa va facem urarea de multi ani fericiti la nunta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare