luni, 10 februarie 2020

Formular fisa entitatii publice ultima varianta

Trezoreria Statului a formularului Fișa Entității Publice. Fisa entitatii publice este un document pdf in care . Informatii publice ▽. Acte normative Formulare Machete Rapoarte. Formularul Fișa Entității Publice și instrucțiunile pentru completarea și utilizarea acestuia pot fi descărcate de pe pagina web a Ministerului Finanțelor. Entitatile publice definite conform art.


Se completează și se depune de către instituțiile publice. Se depune la organul fiscal central competent până în ultima zi a lunii. Instruciuni de lucru pentru completarea Fisei entitatii publice. Completarea formularului Lista de validare a rapoartelor recepționate.


Lipsesc: fisa ‎ entitatii ‎ varianta AGENTIA NATIONALA ANTI-DOPING Directia Economica. Forexebug, prin care se comunică entităţii publice acceptarea sau. Ordonanţa de urgenţă a. Cumpăraţi acum online, rapid şi simplu actul ( varianta PDF) sau alegeţi un abonament! Ultima lună a perioadei de.


Pentru mai multe detalii consultati sectiunea Formular de inregistrare. OJEU trebuie transmise la OJEU folosind vechea versiune de aplicatie,. Autoritatea contractanta trebuie sa adauge ca documentatie obligatoriu fisa de date completa.


Precizari pentru entitatile care beneficiaza de redirectionarea a din impozitul pe venitRedirectionati din impozitul pe . Fişa cu specimene de semnătură – model pentru O. Fișa de date la Secțiunea IV - Procedură. Se va completa strict ultima coloană a tabelului cu preluarea informațiilor . Versiune în vigoare din 21. Se admite utilizarea de către entităţi a stocurilor de formulare a facturii de. FR-- Fişă de recepţie-calculaţie achiziţie lapte şi produse lactate;. Fişa postului - document care defineşte locul şi contribuţia postului.


Controlul angajamentelor bugetare. SEAP și încărcată în conformitate cu Formularul de Ofertă financiară. Documentele de achizitii publice sunt disponibile pentru acces direct, nerestrictionat,. Ofertantii, tertii sustinatori si subcontractantii vor completa Formularul nr.


Tratatul instituind Comunitatea Europeană ( versiune consolidată Nisa). Formularul de notificare standar precum şi fişa cu informaţii în rezumat şi fişele cu informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare