joi, 20 februarie 2020

Informatii utile pentru romanii din germania

Informatii utile pentru romanii din germania

Sfaturi utile , cursuri de limba. Cei mai mulţi nu beneficiază de servicii medicale iar consecinţele sunt deseori foarte grave. PORTALUL ROMÂNILOR DIN GERMANIA Bine ai venit!


Covid-1 călătorii, sănătate. Iul 28: Carantina la domiciliu poate fi înlocuită cu un rezultat negativ al testului. Situația cazurilor COVID-din România și . Deschid acest topic pe care oricine e invitat sa posteze informatii ce pot fi utile romanilor din Germania. Va rog sa nu postati mesaje off topic . Forum Romani in Germania. Stuttgart, avand peste 35.


Consiliere și informații utile pentru români la întâlnirile regulate „Jour. Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care . Informaţii utile pentru românii care lucrează în Germania. Pot afla care sunt landurile unde sunt cel mai bine plătite salarii şi care sunt cele mai . Aceste informaţii au fost confirmate şi de către angajatorii direcţi ai lucrătorilor români , respectiv companiile subcontractate de către abatorul . MAE privind sfaturile şi alertele de călătorie, precum şi . Germania Scrisoare deschisă despre muncitorii români : Sunt. Organizat de Comunitatea Romanilor din Rin-Main (CROM) Intrarea: 8€. Regimul investiţiilor în Germania.


Informatii utile pentru romanii din germania

Stiri importante pentru romanii din Germania. Stiri de ultima ora din Romania - NEWS ROMANIA. Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Republica Federală Germania.


Alte informaţii utile pentru solicitanţii de locuri de muncă:. Informatii utile pentru cetatenii romani din U. Pe pagina proiectului există informații în limba română referitoare la situațiile nou apărute în criza coronavirusului. Ii ajuta sa se intgreze si sa duca o viata mai buna in Germania.


Informatii utile pentru romanii din germania

Aceasta pagina este. Românii vor putea face sesizări în limba română. Cu privire la cetățenii români , lucrători în cadrul unui abator din Birkenfel de ângă orașul.


Din informațiile comunicate de către autoritățile germane , din totalul de 7de. Cred că acest lucru ar fi extrem de util. Potrivit informaţiilor preliminare obţinute de către oficiul consular,.


Informatii utile pentru romanii din germania

El Rumano, rumanos Espana, ultimele stiri din Romania, stiri romani Spania, noutati, interviuri, informatii consulare utile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare