joi, 6 februarie 2020

Formularul 230 martie 2020

Formularul 230 martie 2020

Ordinului președintelui. Formatul pdf al noului formular 2- publicat de ANAF in 05. Pe site-ul ANAF a fost publicat noul format pdf al formularului 2. Formularul 2se completeaza si se depune pana la data de mai. MFP de a prelungi termenul de depunere a formularului 2și a declarației unice, de la martie până la data. Noile modificari privind formularul 2au fost publicate in Monitorul Oficial nr.


Formularul 230 martie 2020

Stimati colegi, va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. Si asta pentru ca anul trecut, pana la finalul lunii martie , se directiona. Termen trimitere prin . Naționale de Administrare Fiscală Nr. Procedurii privind stabilirea sumei.


ANAF a publicat un nou formular 2prin care persoanele fizice pot. Bonificațiile acordate pentru declarația unică, de până la din impozitul. Descarcă FORMULARUL 2. Prin acest ordin se aduc unele modificări formularului ( 2) după cum. Trebuie doar sa completați formularul atașat AICI și să îl depuneți la ANAF. Cerere privind destinația sumei.


Formularul 230 martie 2020

Update: Este oficial, ANAF primește formularele 2în format electronic pe perioada. Solicitare prelungire termen și simplificare depunere . Sursa foto: unsplash. Citiți cu atenție instrucțiunile detaliate pentru completarea formularului 230. CAS), după ce termenul mai fusese o dată prorogat, de la martie la mai. Ascultă articolul în limba română . Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul fiscal 2cu datele tale.


Completaţi formularul 2( ) acum! Ni-l puteți înmâna sau trimite printat, completat și semnat prin poștă pe adresa asociației:. O nouă variantă a formularului 2prin care persoanele fizice care. Data depunerii formularului este data inregistrarii acestuia la organul fiscal sau . Actul normativ a fost . Ai următoarele metode de a depune declarația 2către ANAF:.


Potrivit sursei citate, bonificaţiile acordate pentru declaraţia unică, de până la din.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare