luni, 24 februarie 2020

Romani in germania

Romani in germania

In acest grup nu sunt permise reclamele si publicitatea de nici un fel,pentru mai multe. Sezonieri români , fermieri germani , politicieni îngrijorați la București și Berlin. Deutsche Welle alătură piesele unui puzzle încurcat de . Luni, iulie, de lucrători români au sosit în Garching, a anunțat biroul . Un focar de coronavirus a fost depistat în comunitatea de români din Magdeburg, oraș situat la 1de kilometri de Berlin. Un român de acolo a . Anca, de ani, Berlin.


Romani in germania

Fotografie din arhiva personală. Nu știu dacă viața e mai bună sau mai rea când pleci . Jumătate dintre cei 1. Cumpara cartea de la eMAG beneficiezi de plata in rate, deschidere colet, easybox, retur . Unde a fost descoperit focarul. Ii ajuta sa se intgreze si sa . Demersul vine după ce români au fugit dintr-un . Germania depistați cu COVID-sunt români. Romanii sunt oameni harnici si au acceptat de multe ori sa-si castige painea si cu mult si cu putin!


La fața locului, își dau . Aici puteti gasi toate informatiile si discutiile membrilor acestei sectiuni! MAE: Lucrători români la o fermă din Dingolfing-Landau, în. Ministerul Afacerilor Externe . Starea lor de sănătate . Armin Laschet a decis să trimită echipe mobile de testare pentru locuitorii din . Printre ei s-ar afla mai mulți români care ar fi plecat sâmbătă în țară, cu mașini și microbuze, potrivit ziarului Bild. Alții au vrut să își rezerve . Servicii Auto - Transporturi Servicii de transport.


Romani in germania

Drobeta-Turnu Severin Azi 16: 54. Nu ar trebui ca într-un stat social condițiile de . O fermă din regiunea Dingolfing-Landau, unde lucrează sute de români , a fost plasată în carantină, iar toți angajații au fost testați . Acum zile - Autoritățile germane au anunțat luni că mai mulți angajați au unei ferme din regiunea Dingolfing-Landau au fost testați pozitiv. Zeci de români care muncesc în aceste locuri au fost testați pozitiv.


Foloseste versiunea web . Ferma la care lucrează a intrat în carantină. Două regiuni reintră în carantină. Acum zile - români , angajaţi ai unei companii din Berlin, au fost testați pozitiv cu Sars- Cov-2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare