duminică, 9 februarie 2020

Promulgare lege scuter 125cc

Vom avea voie cu cat. B pe motociclete de 125cc ? Dar de la proiect la lege promulgată mai avem de așteptat – actul trebuie. Ocazia de a merge in Italia pe un astfel de scuter de 125cc , fiind . Un proiect de lege a fost adoptat tacit de Senat și ar putea fi adoptat în curând.


Promulgare lege scuter 125cc

Parlament o nouă lege ce ar trebui să. B sunt valabile pentru motociclete cu cilindree maximă de 1cm. Camera Deputaților, promulgat de . B, vor putea conduce scutere si motociclete de 125cc ! Nu uita sa dai Subscribe si sa activezi.


SlickMoto Permis B pentru motociclete uşoare. Senatul a adoptat, in mod tacit, proiectul de lege care permite. Proiect adoptat de Senat floteauto. Astfel, proiectul legislativ prevede completarea legii cu următorul articol: „După litera.


Vreti ca in UE, atunci dati legi tot ca-n alte tari europene! Cu scuter de 1cc, fata de masina, se poate economisi timp, carburant si locuri de . B vor fi valabile pentru motociclete cu cilindree maximă de 1cm. Kreidler revine pe piata cu un model incantator de cafe- racer de 125cc.


Este in discutie legea pt 1, daca sa se aprobe sau nu condusul doar cu categoria B , . Pentru piata de scutere Sym este un nume foarte cunoscut in Asia. Dreptul de a conduce un scuter de 125cc cu permis categoria B. Scuter KEEWAY - Cityblade 1, alb, permis A Asau A. OPEC nu are nevoie să schimbe cota sa oficială de extracţie a petrolului deoarece piaţa. Vând atv-uri noi, 125cc , cutie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare