miercuri, 5 februarie 2020

Gresala sau greseala dex

Explică cele mai întâlnite sensuri ale cuvintelor. GREȘEÁLĂ , greșeli, s. Delicvent este doar o formă acceptată de DEX (dar nu și de DOOM și DOOM2). La fel ca și repezeală, umezeală (nu repezală, umezală). Că noi doară nu suntem Tu, să iertăm tot timpul şi orice greşiţilor noştri.


Copii, noi astăzi spunem şi scriem greşeală , . Află cum se scrie corect gramatical greșeală sau greșală. Forma corectă: Greşeală. Greşeală = faptă sau acţiune care constituie o abatere conştientă sau involuntară de la . Sinonime: prejudecată, superstiţie, absurditate, eroare, greşeală , erezie, păcat, rătăcire, (rar) necredinţă,. Traducere pentru greseala in dictionarul roman englez.


EN-RO FR-RO DE-RO ES-RO IT-RO DEX. Curs de limba engleza pentru incepatori. RIP limba română, DOOM, DEX și ce mai vreți voi. Greşeală – pornește de la radicalul greş- şi terminaţia -eală.


Declinarea substantivului greșeală. Nominativ-Acuzativ, greșeală , greșeli. Articulat, greșeala , greșelile. Genitiv-Dativ, greșelii, greșelilor. Nu consider că aceasta este o greșeală capitală, dar, atunci când îți.


Avem aici doua cuvinte folosite foarte des, de multe ori, insa, in mod gresit. In cazul substantivului, forma corecta este cu . Aceasta greseala o fac frecvent atat eu, cat si alti colegi avocati, si nu numai din. E jenant sa fii avocat si sa mai si recunosti ca faci frecvent gresala de a . Servici nu există în DEX. DOOMa acceptat pentru prima dată și forma topogan.


Chiar nu înţeleg prin ce contaminare s-a produs greşeala , ce sensuri s-au intersectat. Gresala sau greseala dex. Greșeală Sau greșală? Vox Valachorum voxvalachorum. Prin urmare, “ greșeală , nu “ greșală “. Iar dacă memoria ne joacă feste, ne putem reîntoarce la DEX sau (de ce nu?), la acest simplu și clar . Se scrie şi se pronunţă ea, nu a: greşeală , nu greşală.


Roberto Erudit (3puncte) . Terminologie tenis si regulile jocului. Dubla greseala - Ratarea celor doua lovituri de serviciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare