joi, 20 februarie 2020

Petent

Petent

Declinarea substantivului petent. Nominativ-Acuzativ, petent , petenți. Articulat, petentul , petenții. Genitiv-Dativ, petentului , petenților. Dictionar de termeni juridici.


Petent

Termeni si notiuni de drept. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru petent - PETÉNT, petenți, s. Depinde din ce parte priviti lucrurile! Das erste betrifft die Darstellung der Fakten und das zweite den Umstan dass sich nur der Petent an die Kommission wenden kann, nicht aber die Gegenpartei. Până la această dată, cu siguranţă, cunoaşteţi că o persoană, fie fizică, fie juridică, dacă are o pretenţie împotriva alteia şi pe care nu o poate satisface pe cale . Sinonime: (livresc) petiţionar.


Explanation: PETÉNT , petenţi, s. Neeligibilă sau neadmisibilă. Managementul Sezizarii, . Părţi MĂLIN AUGUSTIN BOT Petent DIRECŢIA GENERALĂ DE JANDARMI A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI Intimat Solutia pe scurt: Admite plangerea . Petent – persoană fizică sau juridică, care a depus o reclamaţie către Bancă, cu privire la prestarea unei activităţi sau a unui serviciu de către Bancă. Petitiile depuse de petenti trebuie sa contina: Numele si. In cazul in care petitia nu este formulata de petent , aceasta trebuie sa contina suplimentar . Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare ale petentului nu se iau în considerare şi vor fi clasate, potrivit prevederilor articolului 7 . Petentul este persoana fizică sau juridică care transmite o reclamație către. CNP, date privind actul de . Petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare ale petentului nu se iau în considerare și vor fi clasate, potrivit prevederilor articolului 7 . Prin petent , se înțelege orice persoană fizică sau juridică care are calitatea de asigurat,.


Petent

Petentul trebuie sa se identifice prin nume, semnături, adresa. Formular pentru petiții on-line. Petent : (Nume şi prenume sau denumirea organizației legal constituite). Adresa de corespondență: Localitatea : Str. Sursa: Dicționarul explicativ al limbii . Cuvantul cu diacritice: petént.


Definitie: PETENT , petenți, substantiv masculin (Livresc) Petiționar. Numărul total de petiţii întemeiate (soluționate favorabil), înregistrate unic . Dicţionarul explicativ al limbii române) PETÉNT , -Ă s. CautareDex › query=PE. Ce sinonime are petent ? Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui petent în acest dictionar explicativ al limbii române.


Petent

CNECSDTI: aprobare Raport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare