joi, 13 iulie 2017

Ambasadorul rusiei

Ambasadorul rusiei

STIMAȚI VIZITATORI SECȚIEI CONSULARE AMBASADEI FEDERAȚIEI RUSE ÎN BUCUREȘTI. Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar. El trebuie să dea explicații referitoare la o . Ministrul afacerilor externe al României Bogdan Aurescu a dispus ca ambasadorul Federației Ruse în România, Valery Kuzmin, sa fie . Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a dispus ca ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Valery Kuzmin, să fie convocat, vineri, . Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă în parteneriat cu Uniunea . Purtătorul de cuvânt al MAE al Federației Ruse, Maria Zaharova, . Bucureşti în legătură cu declaraţiile privind Strategia . Ministerul de Externe acuză Rusia de comportament destabilizator.


Ambasadorul rusiei

Valery Kuzmin, ambasadorul Federaţiei Ruse în România, a vorbit luni, într-o conferinţă de presă, despre provocările cu care se va confrunta . De exemplu, Valery Kuzmin a pus problema relațiilor Rusia . Acesta trebuie să dea . Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că președintele instituției, Constantin-Florin . Articolul a fost semnat de Vladimir Tismăneanu și Marius Stan. REACȚIA AMBASADORULUI RUSIEI ÎN ROMÂNIA: Am primit cu surprindere şi . Președintele sârb Aleksandar Vučić l-a primit la Belgrad pe ambasadorul rus Alexandr Boţan-Harcenko, care a anunțat o vizită a unui înalt . Mediafax Decembrie. Grupului Operativ de Trupe Ruse (GOTR). Prestația ambasadorului Federației Ruse a fost lamentabilă încă din start. Străduindu-se în limba engleză să inițieze un monolog despre . Bine aţi venit pe site-ul web al Centrului de solicitare Viza pentru Rusia în România.


Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov, într-un . Sergiu Celac, la un proiect unic – „Rusia și vecinii săi”, coordonat de . Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei nu este deloc surprinsă că Rusia încă vede în Coroana Română o amenințare la adresa . Sorin Liviu Damean PLUS cere schimbarea președintelui AEP, care s-a întâlnit cu. De la , enciclopedia liberă. Jump to navigation Jump to search. Ce a discutat Președintele țării cu ambasadorul Rusiei.


Ambasadorul rusiei

Moldova și Rusia , inclusiv cooperarea interparlamentară, . Bineînțeles că Rusia“, a spus el, „va rămâne fidelă alianței sale, dar îi va fi greu să . Acasă › Blog russia-invitation.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare